Technopat Yetkililerinin Çalışması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
24
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği
Hep, şikayet, şikayet, şikayet... Bir kere de ben yorumumu dile getirmek istiyorum.

En büyük şikayet Türkçe kurallarına uymayan kişiler yüzünden geliyor. Konu açıyorlar, nerede hata yaptım ben diyorlar. Yetkili ne olduğu belirsiz adamın yazdığı yazıdan alıntı yapıyor, adam görüyor konu kapatılıyor. Şu an abartısız sessiz harfleri büyük, sesli harfleri küçük yazan nesil yetişiyor. Sizden tek istenilen şey sadece cümleye başlarken büyük harfle başlamanız, ve cümlenin sonuna nokta koymanız. Yoksa anlatım bozukluğu var diye ceza yemezsiniz. Devrik cümle kurduğunuz zaman ceza yemezsiniz.

Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal

Son olarak, şu an ki yetkilileri, sitenin işleyişini, Technopat ekibin yaptığı haberleri çok başarılı buluyorum.

Son 1 ay zaman diliminde çok şikayet gelmeye başladı. Adamlar yardım ediyor sorun yok, ceza yediği zaman direk şikayet. Buna karşılık böyle bir şey yazmak istedim. Kendi yorumumla dile getirdim. Şu an ki sistemden kendi adıma memnunum.

Bu arada Burak Alkan varken şikayet konusu açılamıyordu(yemiyordu).

Şekil A:

Adam sert usta.

Herkes şikayet ediyor. Yarısı gereksiz bazıları ise haklı çıkıyor ama %30 haklı çıkıyordur. Technopat yöneticileri işini iyi yapıyorlar. Ben de bir aralar cezalandırılmıştım. Ama haklıydılar ve cezamı çektim. Burak Alkan gerçekten sert. Sevdim

Konu güzel olmuşta örnek olarak şunları Türkçe dersi kıvamında olsa en azından liseye giden ilk okullular faydalanırdı.
Burak bey biraz cezaya meyilli idi ancak yinede abartıya kaçtığı olabiliyordu. Şimdi onun gibi her gelen geçene ceza versek forumda açık üye kalmazdı

Ceza sistemi şuan güzel gidiyor ancak nasıl eşşeğin semerini bol bırakırsan kaçar, insanlarında ceza yemediği zaman arpası fazla geliyor heralde şikayet başlıyor. Bazı yerlerde tabi haklı oldukları da var ancak özrü kabahatinden büyük sözü gibi geneli uyarı ve cezaya rağmen uymayanlardan oluşuyor.

Neyse yine burda karşı düşünenler çıkacağındna konuyu kilitliyorum, inş konu sahibinin yazdıklarından bir ders çıkarırlar da bizde size daha çok yardım edebilme zamanı bulmuş oluruz. Günümüzü konu denetimlerinde kaybettiğimizden bazı kişiler beklemek zorunda veya cevapsız sorular kalabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…