Technopat yöneticilerine öneriler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rootsh

Megapat
Merhaba arkadaşlar öncelikle Sayın Recep Baltaş ve Sayın Ali Güngör'e bazı önerilerim olacaktır.

Xenforo için çıkan HideHack isimli eklenti Türk Xenforo severler tarafından türkçeleştirildi gelelim bu hide hack nedir dersek.Hide Hack misafirlerin konudaki bilgiyi görmesini engeller yani üyelik açmasını ve sadece bu sayede görebileceğini belirtir bence bu sistem gelmeli hem forumun gelişmesi açısından hemde bilgi zenginligi açısından harika olur yeni kullanıcılardan elbet bazıları sadece bilgiyi almakla kalmayıp özellikleri keşfedeceklerdir istersenix xen-tr üzerinden türkçe sürümünü aratarak indirebilirsiniz sayın yöneticilerimiz.

Ve ayrıca bazı yabancı forumlardada gördügüm gibi Request to admin kısmı eklenmeli yani bu sayede forumda aynı şu anda benim açtığım gibi konuların veya diğer kullanıcıların yöneticilerden isteklerini o bölüme açmaları ve kirliliğin önüne geçilmesi çok iyi olur farklı önerileri olan arkadaşlar yazsın bu konunun altına ne kadar çok fikir, o kadar iyi bir Technopat...

Saygılarımla.

Request To Admin olabilir ama HideHack'e tamamen karşıyım. İnsanları zorla üye yapacaksak hiç olmasınlar daha iyi.

Yada belirli bölümler olabilir örneğin sadece Technopat üyelerinin görebileceği bazı kısımlar eklesek kullanıcının dikkatini çeker ve üye olmasını saglarız bu sayede forum zenginleşebilir.

İnsan beğenirse, üye olur. Ben de bazı forumlar gibi zorunlu üyeliği sevmiyorum.

Zaten diyelim zorla üye oldu. Yapacağını yapar, bakacağına bakar, sonra da çıkar daha girmez. Kısaca foruma bir boş üye kazandırdık.

Bu sistem Technopat'ı diğer çöp forumlara dönderir. Katılıyorum size .

Bahsettiğiniz eklentiyi kullanırsak Technopat olmanın bir amacı kalmaz. Eğer böyle bir amaç olmuş olsaydı, en baştan linkler üyelere kapatılırdı. Biz bilgiyi saklamıyoruz veya üye çekmeye çalışmıyoruz.
Sadece belirli bir kitlenin bizimle olması yeter.

Sosyal, her geçen gün yeni uygulamalarla ve eklentilerle tanışıyor. İlerleyen zamanlarda uygun görülürse mutlaka gerekli eklentiler edinilecektir. Önerileriniz için teşekkür ederiz.

Tama. Ama konu başlığında lazım yardım kullanımı yasak olmasın ondan ban yemek kötü oluyor düşünürken o aklına geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…