Technopat Youtube Kaliteli Kanallar Veritabanı

Unlost'un o kadar iyi birisi olmadığını biliyorum ama izledikçe izleyesi geliyor insanın.
Şimdiki evine taşınmadan önce yaptığı videolarda ve yayınlarda hem cana yakın hem de iyi bir kalitede yayın sunuyordu (Kalite derken ahlaki kalite) ama şimdi milletin ne anası kalıyor ne de avradı.

Ben bu aralar Jahrein izliyorum sadece, @Silinen üye Bro Pink_Sprakless de izliyorum bir bak istersen twitch'e bakıyorsan. :D :ıslık:

Şimdi diyecekler "Jahrein küfür etmiyor mu?" ediyor, en başından beri ediyordu. Ama Unlost bey önceleri yayında küfür edenleri uyarıyordu, şimdi herkesten çok ediyor yani değişti hem de çok. :(

Bu arada Youtube ile Twitch'i karıştırdım ben. :D Ama Unlost'dan dolayı oldu benim suçum yok ağabey. Bu arada Mayk bak o kanala. :D

Konuda Bilgi Şehri'ni gördüm gerçekten kaliteli bir kanal bakmanızı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Fena Değil" var ama sadece eski videolarını izleyip doyabilirsiniz.
(2.video daha iyi)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Konuda görmediklerim:
Binkov's Battlegrounds
Hardware Unboxed
Android Authority
videogamedunkey
GameByte
ANDROIDPIT COM
Motorcu Muhabbeti
Pocketnow
TheFullSetup

Arabalara ilginiz varsa:
CAR TV
Otomobilin Mesut Abisi
Otomobil Yayıncılık
Otopark.com
carwow
carviser
Top Gear
Benzin tv
Ve istediğiniz markanın Türkiye ve Global kanalı.

Onun dışında konuda önerilen Patates makinesi, Çağlar Avcıl'da gayet kaliteli.
PintiPanda,Enis Kirazoğlu, Orhun Kayaalp, Multiplayer kanallarınıda ilginiz varsa takip edebilirsiniz.

Az kalsın unutuyordum Technopat diye bir kanal çıkmış çok kaliteli bir kanal 4k videolar atıyor. Bu forumdaki kimse bilmiyordur bu kanalı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı