Her şey 22 Temmuz'da giriş yapmaya çalışmam ile başladı. Siteye en son 19 Temmuz'da girmiştim ve tekrar giriş yapmayı denediğimde iki adımlı doğrulama karşıma çıktı. Fakat doğrulama kodunu alamıyordum. Bu yüzden Bize Ulaşın kısmından site yetkililerine yazdım. Birkaç gün sonra denediğimde şifremi doğru girmeme rağmen kabul etmediğini gördüm. Artık iki adımlı doğrulama kısmına bile gelemiyordum. Site yetkileri muhtemelen şifremi değiştirmişti. Şifremi sıfırlamayı denediğimde ise e-posta gelmiyordu. Bu sefer tekrar tekrar yetkililere yazmaya ve sıfırlamayı denemeye başladım. Şifremi tekrar değiştirmelerini ve bu sefer bana söylemelerini veya başka şekilde yardımcı olmalarını 2 ay boyunca rica ettim. Hiçbir cevap gelmediğini ve hala şifremin yanlış olduğunu görünce yıkıldım. Yeni hesap açmak ise istemiyordum çünkü bu çok zahmetliydi ve kaydettiğim şeyler vs. kaybolacaktı. En kötü ihtimalle ikinci bir hesap açtığım için banlanacaktım. Hüzünlü bir şekilde pes ettim ve site ile vedalaştım. Pes ettikten bir ay sonra yani bugün şans eseri siteye işim düştü ve içimden bir ses bana "Şifreni sıfırlamayı dene." dedi. İşte dostlar, işte bu şekilde bir mucize oldu ve şifre sıfırlama linki e-postama anında düştü. İlk yaptığım ise çayımı içmek ve bunu yazmak oldu. İkinci olarak da iki adımlı doğrulamayı kapatmayı düşünüyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.