6 aydır geçmeyen bitkinlik ve hiçbir şey yapamama

TwoHander

Centipat
Daha fazla  
6 ay öncesine kadar yerinde duramayan, bir sürü şey ile uğraşan yorulmak bilmeyen biriydim bana ne oldu bilmiyorum bir anda çöktüm ve bu hale geldim 6 aydır hiçbir şey yapamıyorum inanılmaz keyifsizim yatağımdan zor kalkıyorum gözümü açmak için bile bir çaba sarf etmem gerekiyor ve yaptığım hiçbir şeyden keyif alamıyorum. Psikoloğa gittim bir süre sonra rapor ve ilaç verdi raporda bipolar bozukluk yazıyor. Kendini zorla bir şeyler yap falan demeyin ben zaten bu duruma düşmeden önce istemesem de bir şeyler yapabilen ve sürekli kendini geliştiren biriydim. Ne yapmalıyım böyle bir şey yaşayan oldu mu nasıl çıkabilirim bu durumun içinden?

Hocam bu 6 ay içinde sizi etkileyen bir olay yaşadınız mı ?
Üniversiteyi derslerin düzensizliğinden ve artık istemediğimden dolayı bırakmıştım. Çalışmak istiyordum ama görüştüğüm işlerde bana uyuşturucu mu kullanıyorsun, bir sorunun mu var, bu halin ne gibi şeyler söylenmişti her şey bu şekilde boşluğa düşmemle başladı ama bu hale düşecek biri değildim ben nasıl oldu anlamıyorum. Daha önce de böyle bir dönemden geçtiğimi de hatırlıyorum aşk acısı da çektim ama bir şeyler yaparak kendimi rahatlatabilirdim şuan hiçbir şekilde rahatlayamıyorum ailem yanımda olmasa belki her şeye son veririm...

Üniversiteyi derslerin düzensizliğinden ve artık istemediğimden dolayı bırakmıştım. Çalışmak istiyordum ama görüştüğüm işlerde bana uyuşturucu mu kullanıyorsun, bir sorunun mu var, bu halin ne gibi şeyler söylenmişti her şey bu şekilde boşluğa düşmemle başladı ama bu hale düşecek biri değildim ben nasıl oldu anlamıyorum. Daha önce de böyle bir dönemden geçtiğimi de hatırlıyorum aşk acısı da çektim ama bir şeyler yaparak kendimi rahatlatabilirdim şu an hiçbir şekilde rahatlayamıyorum ailem yanımda olmasa belki her şeye son veririm...

Psikoloğa danış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı