Technopat'a aylardır girmiyordum

Technopat aa fenaymis diyerek kafaya gore yorum yazanlarin mekani degil. Her konuyu izleyen moderator var. Form kurallarina uymayanlara zaten ceza veriliyor. Arada gozden kacanlar olabiliyor. 2 subat 2020'de uyu olmussunuz. Bukadar kisa surede yargilamak dogru degil bence. Ya yeni uyesiniz ya da devamli hesap degistiren birisiniz.
Üzgünüm, kafaya göre yalan yanlış bilgi veren bir kitlesi ne yazık ki her yerde mevcut. Konuyu izleyen moderatörlere bir lafım yok, gerekli kuralları zaten uyguluyorlar ona da şüphem yok.
Burada yeni üye olmam, insan kitlesini mesajlarından tanıyamayacağım anlamına gelmez. Senelerdir forumlarda takılıyorum. Bir insanın bilgisayar başında nasıl konuştuğu, nasıl yorum yaptığı, neler yazdığını takip edip kişilik analizi yapamıyorsanız da bu sizin eksikliğinizdir.
Daha fazla da tartışmayacağım, bir anlamı yok çünkü.
 
Üzgünüm, kafaya göre yalan yanlış bilgi veren bir kilitlesi ne yazık ki her yerde mevcut. Konuyu izleyen moderatörlere bir lafım yok, gerekli kuralları zaten uyguluyorlar ona da şüphem yok.
Burada yeni üye olmam, insan kilitlesini mesajlarından tanıyamayacağım anlamına gelmez. Senelerdir forumlarda takılıyorum. Bir insanın bilgisayar başında nasıl konuştuğu, nasıl yorum yaptığı, neler yazdığını takip edip kişilik analizi yapamıyorsanız da bu sizin eksikliğinizdir.
Daha fazla da tartışmayacağım, bir anlamı yok çünkü.

Kardeşim burası hastane değil insanların bir birine yardımcı olduğu sosyal alandır. Kişilik analizi nedir? Sosyal kurallara uyan herkese açık bir alan. Sana mühendis, doktor, ya da öğretmenler mi bulacak millet. Elde olan bu beğenirsen açık aramak yerine millete elinden geldiğince yardımcı ol. Beğenmiyorsan kapı orada kimse seni silah zoruyla tutmuyor.
 
Ne diyebilirim ... 🤷‍♂️

Ben de onu diyorum işte, hiçbir şey söyleme. Adamlar yıllardır bu site aracılığıyla millete hizmet veriyor. Moderatörler devamlı yorumları takip edip mesai harcıyor. Ben bu sitenin avukatı değilim. Sadece verdikleri emeklere sayğı gösteriyor ve koruyorum. Şu an Türkiye genelinde en iyi sosyal forum alanlarından biri Technopat. Bu site sayesinde Türkçe kurallara uyarak çoğu kişi yazı yazmayı öğrendi. Ötekileştirmek yerine öğretmek, yargılamak yerine yardımcı olmak da Technopat çalışanları kadar üyelerinde görevidir. Türkiye genelinde çoğu kişi bu site sayesinde sorunlarına çözüm bulmuştur. Eldekilerin değerini bilelim. Konu hortlatan, küfürlü konuşan, terbiyesizlik eden, kişileri şikayet ederek, hem moderatörlere yardım eder hemde kendi bulunduğun ortamı temizlemiş olursun.
 
Trol kişiler fazlalaştı. Ayrıca şu 503 yemekten bıktım, sunucuyu acilen refresh yapmamız gerekiyor.
Bugün toplayabiliriz belki sunucuyu ama her halükarda hizmeti girmesine biraz daha var.
 

Geri
Yukarı