Technopat'a bağımlı olmak

Geçip yapacak şeyler bul hobi edin. 11 günde 1000 mesaj yazdıysan sağlığından şüphe duyarım cidden.
Hocam ben biraz fazla severim teknolojiyi.
Akıl sağlığım pek iyi değil orası kabülümdür kimse beni sallamadık için yapabildiğim en iyi şey olan teknoloji hakkında insanlara yardım etmek beni mutlu ediyor.

Akıl sağlığım pek iyi değil orası kabülümdür kimse beni sallamadık için yapabildiğim en iyi şey olan teknoloji hakkında insanlara yardım etmek beni mutlu ediyor.

Haklısınız lakin göz sağlığınız en küçük örneğiyle çok kötü etkileniyor. Bence bir süre ara verin spor yapın insanlarla sosyalleşin dışarıda temiz hava alın. Bir şeyi çok fazla yapmak hiçbir zaman iyi olmamıştır hep bir zararı olur.

Hocam sizi takip ediyorum yine aşırı şekilde devam ederseniz size ulaşacağım.

Haklısınız lakin göz sağlığınız en küçük örneğiyle çok kötü etkileniyor. Bence bir süre ara verin spor yapın insanlarla sosyalleşin dışarıda temiz hava alın. Bir şeyi çok fazla yapmak hiçbir zaman iyi olmamıştır hep bir zararı olur.
Çok sağolun hocam.
Dipnot: Bugün 60km ile giden taksiyi 700 metre civarı koşarak yakaladım. :)
Konu dışı ama zaten burası konu dışı. 😁 profil hangi anime hocam?

Technopat'a 9 ay önce hesap açtım ve az az kullanmaya başladım lakin son 3 ay dev bir patlama yaşadım ve sürekli mesaj yazarak 11 günde 1.000 mesaj yazdım.
Şu an her saat aktif olarak mesaj yazıyorum ve bunu bırakamıyorum ve bağımlı olduğumu fark etmeye başladım.
İnsanlar en basit olarak 60000 bütçe ile sistem toplama önerisi istiyorlar ve ben anında uğraşıp sistem topluyorum. Şimdi diyeceksiniz ne var bunda ben bu işi her girdiğimde yapıyordum ve hoşuma gidiyordu.
Şu an 2 saattir Technopat'a mesaj yazıyorum ve başım ağrımaya başladı bir öneriniz var ise mutlu olurum.
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE öğretmenim sizin fikriniz nedir?
Şuan edebiyat testi çözmem gerek ama ben “@nayi” olduğum için başından kalkamıyorum. 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı