InMyHell Kilopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 396 Makaleler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #41 Ben Technopat'ı yeni keşfettim, keşke daha önce keşfetseymişim . Gerçekten insan bağımlısı oluyor bildirim gelmediği zaman insan bir değişik oluyor.
Ben Technopat'ı yeni keşfettim, keşke daha önce keşfetseymişim . Gerçekten insan bağımlısı oluyor bildirim gelmediği zaman insan bir değişik oluyor.
D deepdark0 Ziyaretçi 21 Haziran 2015 #42 Alışkanlık olunca bakmadan olmuyor. Yeni bilgiler öğrenmek ve yardım etmek iyi bir şey.
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 21 Haziran 2015 #43 Ben de çok seviyorum. Sırf 500. mesajımı buraya yazmak için bekledim. 500. Mesajım hayırlı olsun değil mi arkadaşlar
Ben de çok seviyorum. Sırf 500. mesajımı buraya yazmak için bekledim. 500. Mesajım hayırlı olsun değil mi arkadaşlar
CyberLinq Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #44 Neden ise bir bildirim geldiğinde panikleyip hemen dalıyorum konuya . Burada ortam güzel, insanlar iyi, Türkçe kurallarına uyum harika, daha ne isteyeyim?
Neden ise bir bildirim geldiğinde panikleyip hemen dalıyorum konuya . Burada ortam güzel, insanlar iyi, Türkçe kurallarına uyum harika, daha ne isteyeyim?
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 22 Haziran 2015 #45 Ben de geçmiş konu dışı mesajları okumaya bayılıyorum
Quertas Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 457 Yer Bursa/Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Anadolu Üniversitesi Öğrencisi 22 Haziran 2015 #46 Çok acayip bir şey ama bence bizi buraya bağlayan kurallar. Türk olduğumuz halde.
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2015 #47 Xenforo kesinlikle çok gelişmis bir sistem ancak forum ortamıda aktif boş olsa kimse ilgilenmez. Kier ve mike gerçekten güzel script yaptılar technopata download sistemi gelse tadından yenmez.
Xenforo kesinlikle çok gelişmis bir sistem ancak forum ortamıda aktif boş olsa kimse ilgilenmez. Kier ve mike gerçekten güzel script yaptılar technopata download sistemi gelse tadından yenmez.
M MGameover Hectopat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2015 #48 Ben her girdiğimde ceza alıyordum hırs yaptım şimdi sürekli girmeye çalışıyorum .
Magic_Lord Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 604 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2015 #49 iDark dedi: Artık bir parçam oldu burası. Gece yatıp kalktığımda hemen bilgisayarı açıp acaba kaç bildirim gelmiş diye bakıyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Harbi bu adam doğruyu söylüyor. Geceleri bile benim konuda bana yardım etmişti.
iDark dedi: Artık bir parçam oldu burası. Gece yatıp kalktığımda hemen bilgisayarı açıp acaba kaç bildirim gelmiş diye bakıyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Harbi bu adam doğruyu söylüyor. Geceleri bile benim konuda bana yardım etmişti.