Kullandığın VPN buna neden oluyor yüksek ihtimalle. Kapatıp tekrar dener misin?
Hocam, bu sorun yaşandıktan sonra VPN ile giriş yapıyorum. VPN'lik bir şey değil. Gerekmedikçe VPN kullanmıyorum zaten.
@Teru Hocam bir bilginiz var mı acaba? Siz moderatörsünüz diye sizi etiketledim.
Hocam üstte de belirttiğim gibi zaten VPN'siz bir şekilde girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum. VPN sayesinde foruma erişebiliyorum. Sizin için bir daha deneyeyim. Denedim ve aynı.Merhaba.
VPN veya engelleyebilecek başka bir durum varsa öncelikle onu bir kapatın. Sitede saldırılara karşı koruma olduğu için bunu görüyorsunuzdur. Başka cihazda aynı ağda sorun yaşamıyorsanız eğer bunu yaptıktan sonra bir de CTRL F5 yapmanızı rica edeceğim.
Sorun devam ederse söyleyin.
Hocam üstte de belirttiğim gibi zaten VPN'siz bir şekilde girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum. VPN sayesinde foruma erişebiliyorum. Sizin için bir daha deneyeyim. Denedim ve aynı.
Azerbaycan'da yaşıyorum, yeni olmaya başladı. Bugün oldu diye düşünüyorum.Yurt dışında mı yaşıyorsunuz? Ne zamandır sorun yaşıyorsunuz? Bazen sitede ek olarak koruma açılabiliyor ters giden bir şeyler varsa. O yüzden sordum.
Azerbaycan'da yaşıyorum, yeni olmaya başladı. Bugün oldu diye düşünüyorum.
Yani önceden de bu tarz sorunlar vardı ancak sonra düzeldi tabii ki. Eğer devam ederse kesinlikle bildirmeye çalışacağım size. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. @TeruAnladım. Geçici sorun olabilir. Yarına kadar düzelmezse tekrar etiketler misiniz? Gerekli yerlere iletiriz. Düzelirse de bildirirseniz çok iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.