Yani önceden de bu tarz sorunlar vardı ancak sonra düzeldi tabii ki. Eğer devam ederse kesinlikle bildirmeye çalışacağım size. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. @Teru
Evet Azerbaycan'dan erişim sağlıyorum. Yani orada yazılan bilgileri paylaşmam gerekiyorsa paylaşırım sıkıntı yok. Eğer yarın geçmezse moderatör arkadaş ile iletişime geçeceğim ona göre bir aksiyon alırız.Benim gibi yurt dışından erişim sağlıyorsanız bu sebepten dolayı engele takılıyorsunuz muhtemelen. Aynı sorunu yaşıyordum çünkü. Bilet sistemi üzerinden yöneticilerle iletişime geçip "Error details" kısmında belirtilen bilgileri paylaşmıştım. Bu şekilde sizi beyaz listeye alabiliyorlar sanırım. Zira ben daha sonrasında aynı sorunu yaşamadım.
Benim gibi yurt dışından erişim sağlıyorsanız bu sebepten dolayı engele takılıyorsunuz muhtemelen. Aynı sorunu yaşıyordum çünkü. Bilet sistemi üzerinden yöneticilerle iletişime geçip "Error details" kısmında belirtilen bilgileri paylaşmıştım. Bu şekilde sizi beyaz listeye alabiliyorlar sanırım. Zira ben daha sonrasında aynı sorunu yaşamadım.
Maalesef düzelmedi.
Tabii ki iletirim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bir de foruma saldırılar oluyor mu?Muhtemelen saldırı olduğunda otomatik engelleniyordur. İlettim ama yine aynı şeyle karşılaştığınızda bilet açarsanız ayar yapılır diye düşünüyorum.
Tabii ki iletirim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bir de foruma saldırılar oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.