- Makaleler
- 23
Vatan Computer nasil böyle seviyesiz insanlari ise aliyor anlamiyorum...
Bunun gibiler umursamazlar emin olun, boş muhabbeti yapar, geçerler.Çocuğun ismini ve resmini gizleseydin keşke, ayıp.
Eğer o çocuğun yerinde olsam utancımdan yerin dibine girerdim. İsmini ve resmini gizlemesi lazım en azından. Bu yapılan büyük bir ayıp ve saygısızlık. O çocuk ne kadar haksız olsa da bunu yapamazsınız.Bunun gibiler umursamazlar emin olun, boş muhabbeti yapar, geçerler.
Zaten amaçta o. Utandırmak. Sen milleti kötüleyince iyide millet seni kötüleyince olmuyor mu? Herkes kendini bilecek. Bişey bilmiyorsa boş yorum yapmayacak o zaman!Eğer o çocuğun yerinde olsam utancımdan yerin dibine girerdim. İsmini ve resmini gizlemesi lazım en azından. Bu yapılan büyük bir ayıp ve saygısızlık. O çocuk ne kadar haksız olsa da bunu yapamazsınız.
Çocuk sitenin incelemelerine ve siteye laf etmiş. Üyelerine hiçbir laf etmemiş. Bu yapılanla o çocuğun yaptığı eşdeğer değil. Bu konu hep burada kalacak ve her gören çocuğa laf atacak, arkasından konuşacak, rezil edecek onu. Hem o çocuk bu siteyi kötülemiş ama bu konuyu açan onu kötülememiş direkt resmini, ismini apaçık şekilde paylaşmış ve rezil ediyor millete. İdam falan da edin o zaman sırf siteyi kötüledi diye. Saçmalamayın Allah aşkına...Zaten amaçta o. Utandırmak. Sen milleti kötüleyince iyide millet seni kötüleyince olmuyor mu? Herkes kendini bilecek. Bişey bilmiyorsa boş yorum yapmayacak o zaman!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.