Direkt profil çıkıyor, kaşlarını kaldırmış bana bakıyor.Tam anlamadım Sosyal’e girince sadece profil fotoğrafı mı çıkıyor yoksa komple profili mi?
Komple profili çıkıyor ise çerezleri temizleyin.
Direkt profil çıkıyor, kaşlarını kaldırmış bana bakıyor.Tam anlamadım Sosyal’e girince sadece profil fotoğrafı mı çıkıyor yoksa komple profili mi?
Komple profili çıkıyor ise çerezleri temizleyin.
Çerezleri temizlemek çözer gibi, ama Vivaldi’de bu pek yaşanmazdı.Direkt profil çıkıyor, kaşlarını kaldırmış bana bakıyor.![]()
2 tarayıcıda da oldu bu sorun, çerezleri temizledim. Umarım rüyalarıma giren o fotosunu görmem.Çerezleri temizlemek çözer gibi, ama Vivaldi’de bu pek yaşanmaz gerçi.![]()
Rüyanda Henry Stickmin göreceksin sadece yahu, korkma.2 tarayıcıda da oldu bu sorun, çerezleri temizledim. Umarım rüyalarıma giren o fotosunu görmem.![]()
Tek değilsin. Ama bende de sorun var. Her giriş yaptığımda Ah Pro diye bir reklam misali birşey çıkıyor, canımı sıktı açıkçası.Tek ben yaşamadım herhalde.
Ben genelde çıkmıyorum hesabımdan, ondan belki yaşamıyorumdur sorun.Tek değilsin. Ama bende de sorun var. Her giriş yaptığımda Ah Pro diye bir reklam misali birşey çıkıyor, canımı sıktı açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.