Technopat'a ilk katıldığınız zamanı hatırlıyor musunuz?

Hatırlıyorum. Yaklaşık aradan 6 sene geçmiş :)

O zamanlar vBulletin üzerinden yeni XenForo üzerine geçilmişti. 24.099'uncu üyeyim :)

Yıllar önce zaten Technopat daha ortada yokken CHIP ve PCNet takip ederdim. Oranın forumlarında da şu an ismini ve bilgilerini hiçbir şekilde hatırlamadığım bir hesabım vardı. Herhalde üstünden bir 10 sene geçmiştir.

Zaten Taptaze ve AlternatifBlog vardı bayağı eskiden Technopat'ın ataları. @Recep Baltaş felan oralarda da yazıyordu.

Sonra yıllar ilerledi zaten o zamanlar oralardan bildiğim ve yazılarını okuduğum kişileri tekrar 2013 yılında bir sistem toplamak için bakarken videolarını buldum ve yeni bir oluşum vardı. Burayı uzaktan bir sene izledim sadece sonra ilk sistem tavsiyesi almak için gelmiştim. Gelir gelmez tabi internetin azizliğinden dolayı iki kere konu aç butonu ile çifte konu açtım diye ceza almıştım :) Sonra sistem de toplamadık ya öyle kaldı o iş :D

Öyle eskiden cezalar şimdiki gibi hafif değildi. Şimdiki duruma isyan edenler bilmiyor eskideki katı kuralları. Cezalar bir saat değil bir gün eğer çok uyarı aldıysan aynı cezadan daha da uzayabiliyordu. Şimdi ise çok hafif.

Böyle geldik işte halen de buradayız. Şimdi bakıyorum eskilerden çok kalmadı forumda.
Recep Baltaş LEVEL'daydı, görüyorduk, Shiftdelete'de yazıyordu, okuyorduk. Onun izinden geldik buralara hepimiz. Ben de eski bir CHIP okuruyum. Donanımhaber, TNCTR gibi forumlarda takılıp TeknoSeyir'le büyüdüm hep.

Üye olmadan önce bir ay sadece sitede göz gezdirdim. Maksadım bilgisayar toplamak için bilgi sahibi olmaktı. Daha sonra edindiğim bilgiler doğrultusunda kendim bir sistem toplayıp eksikleri tamamlamak amaçlı üye olup konu açtım. Bu kadar süredir burada takılacağımı üye olurken o zamanlar hiç hesap etmemiştim.

GTA 5 için pc topluyoruz videosundan sonra buralara geldim ara ara inaktif olsam da buralardayım genellikle. Kasım 2020'de 6 sene bitecek 7'ye dönecek. O zamanlar çocuktum, çoklu hesap kullanımından 1 keresinde 1 ay ban yemiştim. Recep Abi'ye özelden mesaj atıp evde canım sıkıldığı için banımı açmasını istemiştim açmıştı ama ondan sonra 4 ay ban attı :D
20200324_173314.jpg
Bu da ekran görüntüsü :D

Technopat videosundan etkilenip GTX 950 sahibi oldum fakat sistem problem çıkardı işlemci tavsiyesi istemiştim.

Sonuç 3570K aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı