Technopat'a ilk katıldığınız zamanı hatırlıyor musunuz?

Recep Baltaş LEVEL'daydı, görüyorduk, Shiftdelete'de yazıyordu, okuyorduk. Onun izinden geldik buralara hepimiz. Ben de eski bir CHIP okuruyum. Donanımhaber, TNCTR gibi forumlarda takılıp TeknoSeyir'le büyüdüm hep.

Ben bir arkadaşımın yönlendirmesiyle üye oldum.

Üye olmadan önce bir ay sadece sitede göz gezdirdim. Maksadım bilgisayar toplamak için bilgi sahibi olmaktı. Daha sonra edindiğim bilgiler doğrultusunda kendim bir sistem toplayıp eksikleri tamamlamak amaçlı üye olup konu açtım. Bu kadar süredir burada takılacağımı üye olurken o zamanlar hiç hesap etmemiştim.

TTNET ile ilgili bir sorun yaşadığım için kaydolmuştum. Kaydolmadan önce sosyali de Technopat'ı da biliyordum. Bir kaydolduk çıkamadık, iyiki de çıkamadık ortam gayet güzel.

Sıradan bir yaz gecesiydi. 7 Ağustos 2018, saat ya gece 2 ya da 3. Hatta üye olur olmaz aynı gece ilk mesajımı yazmışım. Daha bismillah bir dur değil mi?

GTA 5 için pc topluyoruz videosundan sonra buralara geldim ara ara inaktif olsam da buralardayım genellikle. Kasım 2020'de 6 sene bitecek 7'ye dönecek. O zamanlar çocuktum, çoklu hesap kullanımından 1 keresinde 1 ay ban yemiştim. Recep Abi'ye özelden mesaj atıp evde canım sıkıldığı için banımı açmasını istemiştim açmıştı ama ondan sonra 4 ay ban attı Bu da ekran görüntüsü

Kayıt olmadan kısa süre önce biraz gezdim forumda daha sonra arkadaşımın Fortnite ile ilgili bir sorunu oldu ve bende üye olup konu açtım. Zaman çok hızlı geçiyor...

Technopat videosundan etkilenip GTX 950 sahibi oldum fakat sistem problem çıkardı işlemci tavsiyesi istemiştim.

Sonuç 3570K aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…