Technopat'a mesaj silme gelsin

Gelmesini ben de isterim, kullanıcının yazdığı mesajı silme hakkı olduğunu düşünüyorum.

Ama yine de çok fazla kötüye kullanılabileceğinden dolayı Technopat'da büyük ihtimalle hiç göremeyeceğiz bu özelliği.

İşleri, güçleri yok loglarda küfür mü arasınlar? Arkasında duramayacağın lafı etmezsen böyle bir sorun olmaz zaten.
Aramayacak. Küfürü gören kişi raporlayacak, moderatör de geçmişe bakıp görecek. Fikir bu.
Kaldı ki her yazılan mesajı denetleyen bir sistem eklemek çok zarar getirmez diye düşünüyorum. Ama yaratıcı küfürleri tespit etme zorluğu yüzünden eklenmez.

Adam saydırsın sonra moderatör görmeden silsin. Güzel mi bu?

Silinen mesajlar görülebiliyor.

Kesinlikle gelmesini isterim. Ayrıca şu bir zaman geçtikten sonra mesajı düzenlemeyi kapatmaları da biraz sinir bozucu. Mümkünse daha uzun yapmalarını isterim. 2 saat geçmiş düzenleyemiyorum.

Mesaj silmek yerine mesajınızı bir yanlış yaptım diyerek düzenleyebilirsiniz veya farklı bir şey yazabilirsiniz.
Biliyorum bir süreden sonra düzenlenmiyor ama böyle bir özelliğin koyulup bir ton sıkıntı çıkartması yerine siz hatanızı erken fark edin biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…