Technopat'a ne oldu?

IMG_20220823_192354.jpg

Şaka bir yana, sunucu altyapısı değişti.

@Emre C hocam herhangi bir konuya cevap gönderirken veya forumda arama yaparken donuyor ve yenileyince mesajım gitmiş oluyor. Bu sorunun sebebi nedir?

Mobilden daha çok oluyordu ama düzeldi gibi hocam son mesajlarda pek rastlamadım.

Bu sistemden geçiş mi 2 gün sürdü?
Hafta sonu olunca işler istenildiği hızda gitmeyebiliyor. Bir de yeni sunucuya acil geçilmesi gerekiyordu, eski sunucuda hatırlar mısınız bilmem ama sürekli veritabanı hatası alıyorduk.
@Emre C hocam herhangi bir konuya cevap gönderirken veya forumda arama yaparken donuyor ve yenileyince mesajım gitmiş oluyor. Bu sorunun sebebi nedir?
Arama kısmında sorunlar olabilir, yeni sunucunun oturması birkaç günü alır gibi duruyor.

Arama kısmında sorunlar olabilir, yeni sunucunun oturması birkaç günü alır gibi duruyor.
Mesaj gönderme kısmı düzelmiş ama konu aratınca üstteki arkadaşın attığı hatayı veriyor, ama düzelecek diyorsanız sıkıntı yok hocam. :)

Veri tabanlarının ayarlanması yüzünden oluyor sanırım bunlar ama hala ilk girdiğimde niye indir diye dosya indirdi anlamadım.

Hocam bende hala şöyle bir sorun var. Technopat Sosyal'e sadece herhangi bir konu üzerinden erişebiliyorum ve Sosyal'in anasayfasına giremiyorum. Direkt bir şekilde techopat.net/sosyal'e gittiğimde HTTP ERROR 505 hatası veriyor aynı şekilde site içinde de Anasayfaya uğrayamıyorum, ne yapmam gerekiyor?

Hocam bende hala şöyle bir sorun var. Technopat Sosyal'e sadece herhangi bir konu üzerinden erişebiliyorum ve Sosyal'in anasayfasına giremiyorum. Direkt bir şekilde techopat.net/sosyal'e gittiğimde HTTP ERROR 505 hatası veriyor aynı şekilde site içinde de Anasayfaya uğrayamıyorum, ne yapmam gerekiyor?
CTRL + F5 tuş kombinasyonunu uygulamanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı