Technopat'a ne oldu?

"Ki" ekinin yanlış yazımı sonucu 30 saniye içinde ceza yollayan, "gereksiz mesajları (!) yıldırım hızı ile tespit eden muhterem forumdaki yetkililerden, 2 gün süreçte en azından bir açıklama beklerdik. 48 saat boyunca "Yazılım kaynaklı bir sorun oluştuğundan dolayı bir süreliğine sitemizi hizmete kapattık, değerli kullanıcılarımızdan özür dileriz" gibi kısa bir açılama, belki bir Instagram hikayesi atmak koskoca yılların Technopat'ı için zor olmamalıydı. Technopat Sosyal bu iki günlük kesinti için kullanıcı kaybetmez ama, bu inceliği hatta belki de sorumluluğu pek çok hocamız; en azından kendim için ben beklerdim. Umarım "ban" atmak konusunda pek hevesli yetkililerden - olmaz değil, yeni sunucuya geçişte muhtemelen bu gibi aksaklıklar olacaktır- bir başka durumda bir açıklama görürüz.
Katılıyorum. Bir instagram story aracılığı ile ya da genel bir yazı da yayınlanabilirdi. Yetkililerin tek görevi ban atmak değil ya.

İlk önce D-DOS denildi, açılan konuların üstü kapandı. 3-4 gün önce site aralıklar ile çöküyordu.
Açılan konular gündemden düştü.
Hakikaten, D-DOS olayına ne oldu? Neden oldu, sorumlusu kimdi?
Acaba neden tam da yeni sunucuya geçileceği zaman oldu D-DOS olayı.
Forum yönetimi D-DOS olayının üstünü neden kapattı?
Forumun çökmesi, D-DOS olayının akabinde mi gerçekleşti?
Bu iki olayın net bir açıklaması henüz yapılmamışken, "eski sunucudan kaynaklı sorunları çözüyorduk" demenin izahı nedir? Forum yönetimi, neden tüm bu olayları D-DOS saldırısına bağlamadı, saldırı açıklamalarının arkası neden gelmedi?

İlk önce D-DOS denildi, açılan konuların üstü kapandı. 3-4 gün önce site aralıklar ile çöküyordu.
Açılan konular gündemden düştü.
Hakikaten, D-DOS olayına ne oldu? Neden oldu, sorumlusu kimdi?
Acaba neden tam da yeni sunucuya geçileceği zaman oldu D-DOS olayı.
Forum yönetimi D-DOS olayının üstünü neden kapattı?
Forumun çökmesi, D-DOS olayının akabinde mi gerçekleşti?
Bu iki olayın net bir açıklaması henüz yapılmamışken, "eski sunucudan kaynaklı sorunları çözüyorduk" demenin izahı nedir? Forum yönetimi, neden tüm bu olayları D-DOS saldırısına bağlamadı, saldırı açıklamalarının arkası neden gelmedi?
Öğrenemeyeceğiz gibi duruyor.

Technopat niye kullanıcı kaybetsin, en fazla "boyum ne kadar uzar, yorum beğendim dava açılır mı, Google'a girdim virüs bulaşmış mıdır?" diyen klinik vakalar başka forumlara konu açmaya gitmiştir.

Geçici olarak varsayılan temayı kullanmayınız, düzeltilecektir.

Umarım kısa sürede düzeltilir, karanlık temadan hiç hazzetmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Technopat'a girmeye calistigimda "hesabin askiya alindi" dedi, megerse hata varmis, yeni sunucu hayirli olsun umarim bu hatalar giderilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetkililer istediğinde anında kullanıcı yasaklayabiliyor veya sitenin her tarafına sponsorlu bilgisayar videosunun linkini koyuyorlar. İşin içinde yapılması gereken bir açıklama olunca bunu yapmak zor geldi sanırım. Uygunsuz üslüp kullanımı sebebiyle yasaklanırsam şaşırmayın.

40 saniye suren mesaj yazma sureleri goz onune alindiginda yeni sunucunun muthis performansi goz yasartiyor.
1661266455285.png

Ama siyah karanlik temaya bakiyorsun beklerken, goz yormuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı