Technopat'a Öneri/İstek/Görüş

@Ali Güngör , @Recep Baltaş ve diğer yönetici abiler Merhaba. Size öneri mi, istek mi, görüş mü desem bir fikir sunmak istiyorum. Diğer teknoloji siteleri büyük teknoloji fuarlarına katılıyor, ürün tanıtımını ilk gün kısa inceleme olarak yapıyorlar. Acaba sizler de ileride böyle büyük fuarlara katılıp ürünün çıktığı gün bizlere böyle kısa inceleme-tanıtım videoları yapar mısınız?
Şimdiden teşekkürler.

Her sene hiçbir özelliğinde değişiklik olmayan birbirinin kopyası cihazların tanıtıldığı fuarlarda vakit kaybetmektense burada kalıp içerik hazırlamayı tercih ediyoruz. Tüketim çılgınlığının ayyuka çıktığı şu dönemde Z2 incelemeye gelirken Z3'ün piyasaya çıkması fakat buna karşın Z3'ün masaya hiçbir şey getirmemesi kadar ironik bir durum yok. Gerçekten kayda değer ürünlerin olduğu fuarlara zaten katılıyoruz ama birbirini tekrar eden gereksiz ürünlerin tanıtıldığı fuarlar katılmak yerine daha farklı projelere zaman ayırmayı tercih ediyoruz. Merak edenler için de belirteyim, bu projeler çok yakında YouTube kanalımızda yer alacak.

Fuarda ön inceleme güzel oluyor olmasına da zamanları önemli. Fuardeyken bu esnada planlanan çekimler daha da geriye kalıyor ve süre açısından çok sıkıntılı oluyor arkadaşlar. Zamanımız olduğunda elbette gider, gezer sizlere aktarırız :)

Her sene hiçbir özelliğinde değişiklik olmayan birbirinin kopyası cihazların tanıtıldığı fuarlarda vakit kaybetmektense burada kalıp içerik hazırlamayı tercih ediyoruz. Tüketim çılgınlığının ayyuka çıktığı şu dönemde Z2 incelemeye gelirken Z3'ün piyasaya çıkması fakat buna karşın Z3'ün masaya hiçbir şey getirmemesi kadar ironik bir durum yok. Gerçekten kayda değer ürünlerin olduğu fuarlara zaten katılıyoruz ama birbirini tekrar eden gereksiz ürünlerin tanıtıldığı fuarlar katılmak yerine daha farklı projelere zaman ayırmayı tercih ediyoruz. Merak edenler için de belirteyim, bu projeler çok yakında YouTube kanalımızda yer alacak.
Recep Abi kesinlikle çok haklısınız, katılıyorum size. Ben de zaten eğer cihaz çok ekstra özellikler sunuyorsa, bugüne kadar olmayan-gerçekleşmeyen teknolojiyi, özelliği içinde barındırıyorsa incelenmesi, tanıtılması taraftarıyım. Firmaların yaptığı da gerçekten ayıptır. Her 3 ayda bir amiral gemisi cihaz mı çıkartılır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı