Technopat'dan nasıl haberiniz oldu?

Ben internette PS 4 ile alakalı araştırma yaparken bulmuştum. Sonra incelediğimde insanların birbirine yardımcı olduğu iyi bir uygulama olduğunu görüp üye oldum.

SSD ile ilgili bir soru sormak için açtım diye hatırlıyorum. O gündür buradayım. (WhatsApp- Sosyal medya rahatlığı+ Türkçe kullanımında iyi etki yaratıyor)

SSD ile ilgili bir soru sormak için açtım diye hatırlıyorum. O gündür buradayım. (WhatsApp- sosyal medya rahatlığı+ Türkçe kullanımında iyi etki yaratıyor)

Hocam onu kast etmedim. Nasıl yani nereden haberiniz oldu? SSD ile bir soru sormak için nasıl haberdar oldunuz?

Q8300 için ekran kartı önerisi arıyordum zamanında onun için açmıştım, nedense o konudan sonra uzun süreli ara verdim diye hatırlıyorum ama forumdan önce zaten YouTube kanalını takip ediyordum zaten.

"Harici HDD'i normal HDD olarak kullanmak zararlı mı?"diye konu açmıştım. O gün haberim oldu.

8 sene önce bilgisayar toplamak için araştırma yaparken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…