Technopat'dan nasıl haberiniz oldu?

Tam 2 sene önce bilgisayarım GTA 4 kaldırır mı diye öğrenmek için açmıştım hesabı. O gün bu gündür bırakamadım sürekli buralardayım.

Ben de bir konu hakkında araştırma yaparken sürekli bu forumun çıktığını gördüm ve üye oldum sonrasında burada insanlar bana yardımcı oldular yeri geldi ben onlara yardımcı oldum.

Bazen çok toksik olduğunu düşündüğüm konular açılsa da.

Hepinizi seviyorum Sosyal Ailesi!

Arkadaşlar çoğu kişi yanlış cevap vermiş. Konu bazıları için yanlış anlaşılmış. Ben dedimki Technopat'ı nasıl keşif ettiniz ama siz yazıyorsunuz ki örneğin: GTA 4 kaldırır mı adlı konuyu açtığımda keşif etmiştim. Benim demek istediğim burayı nasıl öğrendiğiniz.

Arkadaşlar çoğu kişi yanlış cevap vermiş. Konu bazıları için yanlış anlaşılmış. Ben dedimki Technopat'ı nasıl keşif ettiniz ama siz yazıyorsunuz ki örneğin: GTA 4 kaldırır mı adlı konuyu açtığımda keşif etmiştim. Benim demek istediğim burayı nasıl öğrendiğiniz.

Hocam, çoğumuz bir konu hakkında araştırma yaparken karşımıza o konu ile ilgili burada açılmış bir konu başlığı çıkmış.

Biz de tıklayıp konuyu okumuşuz ve diğer konular gözümüze çarpmış sonra buranın kendimiz gibi Technopat'lar için olduğunu anlamışız ve üye olmuşuz.

Burayı bir konu hakkında araştırma yaparken öğrendim ben ki çoğu kişi de öyle, tabii ben YouTube'dan da takip ediyordum ama Sosyal'e üye değildim.

Sonradan oldum ama hatta ben buraya sadece tek bir konu için geçici hesap açmıştım, ismimi bile kendim seçmedim.

Ama sonra bağımlılık yaptı burası, her ne kadar çok uyarı yemiş olsam da Türkçemi burada çoğu insana göre daha anlaşılır bir şekilde düzelttim.

Normalde CHIP Online'da konu açıyordum ancak aktiflik biraz - hatta çok - düşüktü. Benzeri sitelere bakarken Technopat'a denk geldim.

Türkçe konusundaki katılıklarını çoğu kişi eleştirir ancak ben tam tersine katılıyorum. Çünkü yazılan mesajları ölümsüz yapıyor.

Sosyal medya ağzı zamanla değişkenlik gösterir, kullanılan jargonlarda. Ancak Technopat'ta 2011'de yazılmış bir yazıyı dahi okurken sanki yeni yazılmış gibi.

.. zaten dikkat ederseniz aslında imla kurallarında o kadar da katı değiller. Açtığım konuda düzgün olduğunu düşündüğüm bir yazım şeklini bana göre yanlış olanla değiştiren bir moderatör vardı.

Aynı moderatör yine iki nokta üstüste harfinden sonra büyük harfle yazdığım yazıyı küçük yapmıştı.

Yani bunlar olabilen şeyler o yüzden Türkçe konusundaki katılığın kıvamında olduğunu düşünüyorum. Hiç uyarı almadım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı