Technopat'ı neden kötülüyorlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötüleyene bak mesela. Farkı görürsün. Kendi dillerine sahip çıkmayan insanlar var.

Ben de yeni katıldım kuralları bilmiyordum. Nokta veya virgül kullanmadım diye ceza aldım. Bir mesajımda her şeyin düzgün olmasına rağmen uyarı aldım. Yani biraz abartıyorlar evet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi ne yalan söyleyeyim Technopat sayesinde yazım kurallarını öğrendiğim için gayet mutluyum, ilk başlarda sürekli ban yemek benim de sinirlerime dokunuyordu ama sonrasında ban yedikçe zevk almaya başladım

Ben de Technopat sayesinde öğrendim yazım kurallarını. Artık oyunlar da önümde düşman olmasına rağmen sohbette noktalama işaretleriyle savaşıyorum. Çok eğlenceli

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Türkçeyi en doğru şekilde kullandırmak istiyor insanlara. Kurallara gelirsek. Eğer burada bu kurallar olmasaydı burası şu an bitik forumlardan biri olabilirdi. Kendileri Türkçeyi doğru kullanamadıklarından dolayı kötülüyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…