Technopat'ın amacı nedir?

Hakkı Özcan

Hectopat
Technopat'ı 2-3 ay önce tanıdım ve üye oldum. Hergün giriyorum ve incelemelerinizi takip ediyorum fakat dikkatimi çeken tek şey ne sitede ne de youtube kanalıza reklam almıyorsunuz. Recep Bey'in incelemerini hayranlıkla izliyorum. Bu incelemelere saatlerce vakit ve para ayırarak ne kazanıyorsunuz? :D

Değişmeli her gün birimiz yemek götürüyor ofise; Recep Baltaş bol bol sevap kazanıyor yeri Cennet olsun :p Ali Güngör videolarda gariban gibi duruyor ama Note 3'ü piyasadaki ilk gününde satın alan O.

Win 8 yükledikten sonra CD 'den eski sürücüleri tahminen Win 7 sürücülerini kurarsanız olacağı budur zaten. Bu sizin yeteneksizliğinizden kaynaklanmakta. Win 8.1 sürümünü kurun güncelleme yapın. Ek olarak Win 8.1 in bulamadığı bir driver varsa burada aygıt kimliğini belirtirsin yardımcı oluruz.

Bu arada biz övmüyoruz, olmasını gerekeni belirtiyoruz. 3 sene sonra Win 9 çıkar ozamanda ona geçmenizi öneririz. Her yazılım kendini güncelliyor. Antivirus firmaları her sene yeni bir modelini çıkarıyor. İşletim sistemi 5 senede 1 yeni sürümünü çıkartmış çok mu ?

Size katılıyorum. Zaten Microsoft kendini geliştirmezse teknoloji nasıl ilerleyecek.

Forumda yapılan şey, insanları güncellik ile buluşturup günümüz teknolojisini en iyi şekilde kullanmalarını sağlamak. Konularda sürekli Windows 8 önerilmesinin sebebi de piyasada bulunan en güncel, stabil ve kullanışlı işletim sistemi olması. Ortada bir Windows 9 olursa ve sistem kalitesi vs Windows 8 den iyi olursa Windows 9 önerilmeye başlanacak. Amaç sadece güncel olanın yanında da değil aynı zaman en iyi performansı vereni önerip, insanları memnun etmeden yana. Burada kimseyi de Windows 8'i kurmadı diye elimize 16'lık soba borusu alıp dövmüyoruz. Aksine önerimizi yapıyoruz, gerisi karşıdakinin keyfine kalmış.

Technopat insanları bu forumu veya technopat.net adresini ziyaret eden insanları, genel olarak yeni teknolojik haberler ile bilgilendiren, yeni çıkan ürünleri inceleyen,ürünün artılarını eksilerini incelemelerin sonunda söyleyen, en önemlisi donanim konusunda insanların kandırılmaması için üstüne basa basa açıklama yapan, bir ürünü almadan gerekli araştırmaları yapıp teknik destek, ürünün driver veya firmware kısaca ürünle ilgili hata düzeltme yazılımlarının yer aldıgı bir sayfası nette var mı ? buna benzer bilgilerin kısaca insanlarımızın gözünü açmalarını sağlayan bir sitedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı