Asus Rog Tytan CG8890'ı iade ederken ne hissettiniz?
- Ayrılık ah ne zoordurr....
Para meseleri sorulmuş, arkadaşlar bunlar sorulmaz

Reklama gelince bizde az ama öz reklam var; dozajını kaçırmamaya çalışıyoruz. Reklam vermek isteyen olursa da kurumsal şapkasını takıp öyle iletişime geçmesi gerekiyor. Daha önce reklam yapmamış, bizimle doğru kanallardan iletişime geçmemiş kişi ve firmalar ile çalışmıyoruz. Ekibin sektörde en uzun emek vereni 20 yıl, en az emek vereni 2 yıl (Öncesinde de mutlaka referansları ve benzer işi var) tecrübeli durumda. Videolarda bizi oldukça genç görüyorsunuz ama Recep'in çok yıl (Çok diyeyim sadece), benim de basılı yayıncılık dahil 14. yılım bu işte.
Farkımız şurada: Teknolojiyi herkes için kolay ve eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz; videolarda kendimize ün yapalım, efenim çok böyle süper mühim adamlar havalarına girelim gibi bir çabamız yok olsa sevmezdiniz değil mi? Fazla hava atanlar genellikle hiç tecrübesi olmayan boş tenekelerdir; kolay yoldan ünlü olmanın ya da kendisine otorite etiketi yapıştırmanın peşindedir. Biz doğal ve doğru olanı yapmak istiyoruz.
Biz de böyle halim selim, sokaktaki vatandaş olarak çıkınca herkes şunu düşünüyor "Çok kolay! Ben de yapabilirim" zaten amacımız bunu düşündürmek. Ancak işin iş yönü başkadır; anlatılmaz, bu çarkın içerisinde yıllarınızı vereceksiniz. Zamanında çok yaparım ederim diyip de iki gün sonra patlayan, bizim eğitim emeklerimizi çöpe atan insanlarla da uğraştık. Siz bizimle olun yeter, zaten biz doğru insan olduğuna inandığımız kişilerle iletişime geçiyoruz. Başarı çalışma ve istikrardır, devamlı yenilenirken işi bozmadan sürekliliğini sağlamaktadır. Söylemesi de yapmaktan çok daha kolaydır.
Final olarak gelir, gider, hesap kitap Genel Müdür'de ben karışmam