İBEX_0709
Hectopat
Bende'de öyle oldu hocam, artık arkadaş kaç tane süpriz bozan attıysa.Ben tıklayınca olmamıştı ve bu yüzden zaten incele yapmıştım. Yeterince hızlı basamadım demek ki.![]()

Bende'de öyle oldu hocam, artık arkadaş kaç tane süpriz bozan attıysa.Ben tıklayınca olmamıştı ve bu yüzden zaten incele yapmıştım. Yeterince hızlı basamadım demek ki.![]()
@SideWinder Drone ve arduino konusunda başbuğ.
Buradakiler anca sanalda başbuğ olur.
Sitenizin müptelası değilim. İsterlerse silsinler umrumda bile değil.
Profil mesajlarını kastediyorum.Forumda özel mesaj atma seçeneği var mı? Nasıl atıyorsunuz ki?
Hocam cidden rehberleriniz ve verdiğiniz bilgiler çok manidar şeyler. WD Green, SSD Plus öneren birisiydim ben 4-5 ay önce. Gerçi SSD Plus önermiyordum ama WD Green öneriyordum. @BerkayZ88 ve sizin sayenizde hem bilinçlendim hem de SSD'lere merak saldım. Basit bir depolama aygıtı olmaktan çıktı benim gözümde SSD'ler. Tekrar teşekkürler.Hocam, güzel düşüncelerin çok teşekkür ederim. Böyle şeyler, tebessüm ettiriyor.
Elimden geldiğince bilgilenmeye çalışıyorum, bir şeyler elde edebildiysek ne mutlu.![]()
Kurtlukta düşeni yemek kanundur hocam.Mühür kimdeyse Süleyman odur demiş atalarımız. Burada başbuğ yöneticiler. Tek hareketle moderatörün bile yetkisini alabilirler. Gerçek budur.
Hocam cidden rehberleriniz ve verdiğiniz bilgiler çok manidar şeyler. WD Green, SSD Plus öneren birisiydim ben 4-5 ay önce. Gerçi SSD Plus önermiyordum ama WD Green öneriyordum. @BerkayZ88 ve sizin sayenizde hem bilinçlendim hem de SSD'lere merak saldım. Basit bir depolama aygıtı olmaktan çıktı benim gözümde SSD'ler. Tekrar teşekkürler.![]()
Size karşı kullananların ifade etmek istediği anlam "saygıdeğer bir üye" diye düşünüyorum.Başbuğ pek iyi bir benzetme değil bence.
Yav yok hocam CMD ile Windows aktifleştirmiyorum.CMD yoluyla Windows aktifleştirme olayı olmasa tam olacak amma.![]()
Yahu yok hocam CMD ile Windows aktifleştirmiyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.