MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2021 #31 Web Arayüz dedi: Moderatörler onay vermemeli. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ama hiç denk gelmedim o konuları onaylamamalarına ama açmam gerektiğini gördüğüm bazı konularıma izin vermemişlerdi.
Web Arayüz dedi: Moderatörler onay vermemeli. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ama hiç denk gelmedim o konuları onaylamamalarına ama açmam gerektiğini gördüğüm bazı konularıma izin vermemişlerdi.
kotlinist Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 423 Çözümler 4 15 Temmuz 2021 #32 Bir gülme geldi ama öyle böyle değil.
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #33 Yener K. dedi: Biraz daha dikkatli olun. Gerisi gelir. Genişletmek için tıkla... Bu forum sayesinde yazım konusunda kendimi bayağı geliştirdim zaten hocam.
Yener K. dedi: Biraz daha dikkatli olun. Gerisi gelir. Genişletmek için tıkla... Bu forum sayesinde yazım konusunda kendimi bayağı geliştirdim zaten hocam.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #34 Evet, katılıyorum, çok arkadaşım yok ve burada takılmayı çok seviyorum.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #35 Gwynbleidd 00 dedi: Bu forum sayesinde yazım konusunda kendimi bayağı geliştirdim zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Düzelt tuşuna kafa atan ben bunu beğendi.
Gwynbleidd 00 dedi: Bu forum sayesinde yazım konusunda kendimi bayağı geliştirdim zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Düzelt tuşuna kafa atan ben bunu beğendi.
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #36 yaraliordek dedi: Düzelt tuşuna kafa atan ben bunu beğendi. Genişletmek için tıkla... Düzelt tuşu da olmasa zaten ne yapardık bilmiyorum.
yaraliordek dedi: Düzelt tuşuna kafa atan ben bunu beğendi. Genişletmek için tıkla... Düzelt tuşu da olmasa zaten ne yapardık bilmiyorum.
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 15 Temmuz 2021 #38 Eskisine göre bir gevşeme sorunu mevcut ama hala insanın bilmediği tonla içerik var, göz gezdirirken bile bilgi ediniyorsunuz.
Eskisine göre bir gevşeme sorunu mevcut ama hala insanın bilmediği tonla içerik var, göz gezdirirken bile bilgi ediniyorsunuz.
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.159 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 15 Temmuz 2021 #39 Abdullah0146 dedi: Technopat'a keşke daha önce üye olsaydım çünkü ortamı çok kaliteli. Aklıma takılan çoğu sorunun çözümünü buldum ve kafam eskisinden rahat. Çok kaliteli bir uygulama be! Genişletmek için tıkla... Eskiden ortam daha iyiydi sanki he. Yine de topluluğun ortamı iyi
Abdullah0146 dedi: Technopat'a keşke daha önce üye olsaydım çünkü ortamı çok kaliteli. Aklıma takılan çoğu sorunun çözümünü buldum ve kafam eskisinden rahat. Çok kaliteli bir uygulama be! Genişletmek için tıkla... Eskiden ortam daha iyiydi sanki he. Yine de topluluğun ortamı iyi
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 15 Temmuz 2021 #40 Boy, aşk konuları gibi zırvalıklardan ötürü 70% iyi 30% rezil.