Technopat'ın çok kaliteli bir kitlesinin olması

48 mesaj..... Hocam ayıp olmasın ama mesaj sayın arttıkça görüyorsun bazı şeyleri. Kitle Twitter, Tiktok kadar kanser değil ama maalesef toksikler her yerde.

Boyum 58 yaşında kaç metre olur peki?

Bir de rutin haline gelmiş "14 yaşındayım, utangacım, derslerim çok iyi, ailem bana bir şey almıyor, ekonomi kötü, Avrupa'da 1000 birim paraya çöpten RTX 3090 topluyorlar" topluluğu da var. İstisnasız 2-3 günde bir böyle bir konu açıp circle jerk yapıldıktan sonra bir sonraki konuya kadar görünmüyorlar. 1 yıldan fazladır buradayım şuna vakit harcayacaklarına iki bilimsel makale okusalar veya yazılım öğrenmeye başlasalar bir işlerine yarardı.

Forumda bir çok bilgili insan var evet. 😃 Her ne kadar bir kaç sıkıntılı tip olsa bile genel olarak benim gözümde gayet kaliteli bir forum. Bu kaliteyi sağlamanın en temel sebebi tabii ki de kurallar. Bazı insanlar kuralları çok sıkı bulsa bile ben öyle düşünmüyorum. Technopat'ı kaliteli yapan şeyler birinci madde olarak kurallar, ikinci madde ise bilgili insanın çok olması.

Evet çok kaliteli. Bunca yıldır elektronik olsun hayat olsun benzeri bunca konu hakkında bilgilendim, fikrim oluştu bu site sayesinde. Nedense sanal alemde en güvendiğim insanlar oldu kurucuları. Fakat bunca yıldır üyeliğimde dün ilk defa birini göz ardı etmek istedim ve arkadaşımızın yine üslup olarak kendini belli etmiş mesajını burada görünce unuttuğumu fark ettim. Neyse ki vesile oldu bu konu.

Bir kaç ay önce "Mail adresimin şifresini hatırladım" başlıklı bir konu açılmıştı. Daha yenisiniz buralarda biraz zaman geçirin neler neler göreceksiniz. Gençlere aşk tavsiyelerinden tutun da aklınıza ne gelirse ;)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı