Technopat'ın dil katili!

49 Tane uyarım var. Çoğu ilk başlarda üye olduğumda aldığım uyarıdır(Azerbeycanlı olduğum için sizin yazı kurallarınızı bilmiyordum) Ha bir de 2. El bölümünde 1 ay ceza yemiştim son olarak. Sadece "Ben bu sistemi 0 daha ucuza toplayabiliyorum" yazmıştım. Ve bir de bakayım abovv 1 ay 2. El bölüm yasağı ve konu silinmiş

Takıntı haline getirilen gereksiz bir şey. Sonuçta resmi kurumla yazışmıyorsun. Buradakilerin çoğu yazmak zorunda oldukları gibi dışarıda konuşmuyorlar. Fazla kasmamak lazım.
Okuduğum kitaptaki yazım yanlışları bile gözüme çarpıyor artık....

Başlıkta nokta olmaz. Kısaltmaları küçük yazdığınız için uyarı almışsınız.

Takıntı haline getirilen gereksiz bir şey. Sonuçta resmi kurumla yazışmıyorsun. Buradakilerin çoğu yazmak zorunda oldukları gibi dışarıda konuşmuyorlar. Fazla kasmamak lazım.
Okuduğum kitaptaki yazım yanlışları bile gözüme çarpıyor artık....

Okuduğum kitaplarda, bilimsel makalelerde ve resmi kurumların yazışmalarında, raporlarda vs. de her zaman mutlaka az veya çok yazım yanlışı, imla yanlışı vb. görüyorum. Kimsenin bu kadar önemsediği yok. Burada bu kadar ciddiye alınması o yüzden çok anlamsız. AMA;

Büyük küçük harf, özel isim büyük harf, noktalama işareti sonra boşluk vb. çok temel şeylerde dikkat edilmeli. Ayrıca anlatılan şeyin anlamını bozacak, anlaşılmasını zorlaştıracak şekilde imla hataları, imla kullanmama vb. de yapılmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…