Technopat'ın en sakar kişisi aranıyor

• Galaxy S3 telefonumu cebimden düşürmem sonucu sokağın aşağılarına kadar asfaltta kayak keyfi yaptı.
  • Sakarlık sayılır mı bilmiyorum ama Redmi 5 telefonumu hem tanıdığım birine hem de oyunda ölmeme sinirlenip ısırarak ekran camını delip dev bir çatlak açmıştım. Sonuç: çalışmayan ekran, dokunmatik ve LCD.
  • Monitörü düşürüp sol taraftan çatlattım.
  • Günde 2-3 kez telefonumu düşürüyorum. Bilerek olmuyor.
  • İşlemcimi temizleyeyim derken (Ryzen 5 1600 AF) birkaç pinini bayağı bir yamultmuştum. Allah'tan tırnağım ile neredeyse düz yapıp sonra sokete oturttum. Hala çalışıyor.
  • Ben yapmadım ama, kuzenlerim bayağı bir sene önce Laptop'un HDD'sine bilerek mıknatıs tutmuştu. Bir daha çalışmadı. :D

Dizüstü bilgisayarımı temizlerken Klavyesi'nin üstüne camsil sıktığım için klavyesi bozulmuştu.
Kulaklığın kablosunu bilgisayarıma takılı unutup aniden kalkarak kablosunu kopardım.
Bu iki olayın her ikisi de birbirinden berbat sanırım hayatım da yaşadığım en büyük sakarlık.

Selamlar bugün talihsiz bir kaza yaşadım, ve bunu sizlerle paylaşma gereği duydum.

Yeni almış olduğum X570 anakartın montajını yaparken yanlışlıkla üstüne oturmam sonucu anakart pestil oldu. Bildiğiniz ortadan ikiye yarıldı :)
Sizlerinde böyle kazalarınız var ise konu altına beklerim.
En talihsiz ben değilimdir umarım xD
Laptop'ımı dolabımın üstünden düşürdüm ve hala sağlam bir şekilde çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı