Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 23 Ağustos 2020 #21 Bana göre @Ribozom > Tüm nickler.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 23 Ağustos 2020 #22 Bir de ben ekleme yapayım. 15 yaşında spor yapma konusunu görüp de geldim. Sosyalin en kaslısı: ??? @Jira???
Bir de ben ekleme yapayım. 15 yaşında spor yapma konusunu görüp de geldim. Sosyalin en kaslısı: ??? @Jira???
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 23 Ağustos 2020 #23 En korkunç profil fotoğrafı şıkkının eklenmesini istiyorum! Tek atarım.
Lowell1 Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 23 Ağustos 2020 #24 Konuyu düzenliyemiyorum Normalde konuyu düzenleyip oraları dolduracaktım ama moderatörler sağ olsun! Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2020
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 23 Ağustos 2020 #25 Lowell1 dedi: Konuyu düzenliyemiyorum Normalde konuyu düzenliyip oraları dolduracaktım ama moderatörler sağ olsun ! Genişletmek için tıkla... Attığınız mesajların üzerinden belirli bir süre geçince "düzenle" butonu kaybolur ve ekleme yapamazsınız. Moderatörlerle alakası yok yani
Lowell1 dedi: Konuyu düzenliyemiyorum Normalde konuyu düzenliyip oraları dolduracaktım ama moderatörler sağ olsun ! Genişletmek için tıkla... Attığınız mesajların üzerinden belirli bir süre geçince "düzenle" butonu kaybolur ve ekleme yapamazsınız. Moderatörlerle alakası yok yani
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 23 Ağustos 2020 #26 Lowell1 dedi: Konuyu düzenliyemiyorum Normalde konuyu düzenliyip oraları dolduracaktım ama moderatörler sağ olsun ! Genişletmek için tıkla... Belli bir zaman geçtikten sonra düzeltemiyorsun konuyu neden bilmiyorum ama öyle.
Lowell1 dedi: Konuyu düzenliyemiyorum Normalde konuyu düzenliyip oraları dolduracaktım ama moderatörler sağ olsun ! Genişletmek için tıkla... Belli bir zaman geçtikten sonra düzeltemiyorsun konuyu neden bilmiyorum ama öyle.
Lowell1 Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 23 Ağustos 2020 #27 Çok saçma. Bu konuda lazım olacaktı Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2020
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Ağustos 2020 #28 Lowell1 dedi: Çok saçma. bu konuda lazım olacaktı Genişletmek için tıkla... Mesajı rapor edebilirsin. Rapor ekranında eklemek istediğin yazıları belirt ve gönder. Moderatörler düzenlemeyi yaparlar.
Lowell1 dedi: Çok saçma. bu konuda lazım olacaktı Genişletmek için tıkla... Mesajı rapor edebilirsin. Rapor ekranında eklemek istediğin yazıları belirt ve gönder. Moderatörler düzenlemeyi yaparlar.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 23 Ağustos 2020 #29 Lowell1 dedi: Konuyu düzenliyemiyorum Normalde konuyu düzenleyip oraları dolduracaktım ama moderatörler sağ olsun! Genişletmek için tıkla... Rica ederiz, konuların düzenlenemeyeceğini bilmemeniz de bizim hatamız zaten. Gereksiz gereksiz moderasyona sallamayı bırakın, raporlarsanız zaten düzeltiriz/ekleriz. acv dedi: Bunu çok merak etmekteyim. Genişletmek için tıkla... Gecenin.gözleri... O kadar çok hesabı var ki her hesabındaki uyarıları toplasak bizi falan gömer.
Lowell1 dedi: Konuyu düzenliyemiyorum Normalde konuyu düzenleyip oraları dolduracaktım ama moderatörler sağ olsun! Genişletmek için tıkla... Rica ederiz, konuların düzenlenemeyeceğini bilmemeniz de bizim hatamız zaten. Gereksiz gereksiz moderasyona sallamayı bırakın, raporlarsanız zaten düzeltiriz/ekleriz. acv dedi: Bunu çok merak etmekteyim. Genişletmek için tıkla... Gecenin.gözleri... O kadar çok hesabı var ki her hesabındaki uyarıları toplasak bizi falan gömer.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 23 Ağustos 2020 #30 Lowell1 dedi: Konuyu düzenliyemiyorum Normalde konuyu düzenleyip oraları dolduracaktım ama moderatörler sağ olsun! Genişletmek için tıkla... Moderatörlerle alakası yok, üst yönetimle alakalı. 1 saat sonra mesajlar düzenleme limiti doluyor, XenForo'larda hep böyle. Gerek görmeyerek aynı bırakmışlar. Sadece bloglarda ve ikinci el alım satım bölümünde düzenleme limiti dolmuyor.
Lowell1 dedi: Konuyu düzenliyemiyorum Normalde konuyu düzenleyip oraları dolduracaktım ama moderatörler sağ olsun! Genişletmek için tıkla... Moderatörlerle alakası yok, üst yönetimle alakalı. 1 saat sonra mesajlar düzenleme limiti doluyor, XenForo'larda hep böyle. Gerek görmeyerek aynı bırakmışlar. Sadece bloglarda ve ikinci el alım satım bölümünde düzenleme limiti dolmuyor.