Technopat'ın İncelemelerini Nasıl Temin Edebilirim?

Altuğ

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.
Bir sualim olacaktı: İnceleme videoların download linki var mı yoksa IDM ile mi indirmek zorundayım? Ben sizin tüm videolarınızı arşivlemek istiyorum. Telif hakkı sizde olmak kaydıyla sadece ben izleyeceğim.
Sebebi ise; bazen bir videoyu 3-4 kere izlemek gerekiyor ve her seferinde internetten izlemek sıkıntı oluyor. Bazen tabletten yolda da izlemek istiyorum. İndirme linki yoksa ofise taşınabilir HDD ile gelip dosyaları alabilir miyim?
@SypeR

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Google ile olan anlaşmamız gereği YouTube üstünden video indirmek için kaynak vermiyoruz ama IDM gibi Download Manager araçları bazen YouTube içindeki video dosyalarını görüntüleyebilip indirme imkanı sunabiliyor.

Ofise gelip alma konusunda @Recep Baltaş veya @Ali Güngör 'ün cevabını beklemenizi tavsiye ederim.

Kaynaklar neredeyse sınırsız denecek kadar çok. Ben internet aracılığı ile değilde incelemeleri direk sizin elinizden almak istiyorum. Bilgi ve paylaşımda sınır tanımadığınız için böyle bir teklifte bulundum. :) Umarım cevap olumlu olur ve bu vesileyle sizinle de tanışmış olurum.

İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı