Technopat'ın konularını bir site kopyalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam biz de ondan bahsediyoruz o botu Technopat'a sızdırdıkları muhtemel. Konuyu baştan sona bir kez daha okur musunuz?
Asılsız iddialarınızı kendinize saklayın. Konular herkesin görünüme açılmıyor mu? Tüm ziyaretçiler görüntüleyemiyor mu? Bot konuları okuyup yazılanları çekemez mi?

1. Herkesin görünümüne açılıyor.
  2. Tüm ziyaretçiler görüntüleyebiliyor.
  3. Okuyup konuları açtığına göre çekebiliyor.
Bu kategoriden kendi sitelerine veri çekemiyorlardır, ziyaretçilere gizli olduğundan.

bruh.PNG

Türünün son örneği.

1659552473584.png

1659552850002.png

Gibi gibi. pek de önemi yok en nihayetinde bu sayfada açılan her konu neredeyse herkese açık şekilde yayımlanmakta ve bunu da kopyalayacak bir yazılım kullanmak çok da imkansız bir durum değil esasen. Özel durumlar haricinde çok da sıkıntı yaratacağını düşündüğümü söyleyemem kendim adına en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asılsız iddialarınızı kendinize saklayın. Konular herkesin görünüme açılmıyor mu? Tüm ziyaretçiler görüntüleyemiyor mu? Bot konuları okuyup yazılanları çekemez mi?

1. Herkesin görünümüne açılıyor.
  2. Tüm ziyaretçiler görüntüleyebiliyor.
  3. Okuyup konuları açtığına göre çekebiliyor.
Bu kategoriden kendi sitelerine veri çekemiyorlardır, ziyaretçilere gizli olduğundan.

@Emre C hocam telif hakkı vs davası açacak mısınız?

Neden bu kadar panik yaptınız anlamadım, bot ile kopyalıyorlar. Görmeseniz haberiniz bile yoktu, zaten çürüyüp gidiyorlar.

Bu kadar neden korktunuz anlamadım.
Bilgisiz olduğu için. Hayatında ilk defa böyle bir şey görüyor çocuk.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı