Technopat'ın Linux bilgisizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kavga edeceğinize siz yapın düzeltmeyi. Konu açın ve şu şu diyin.
Dikkat ettiyseniz yaptım zaten sorunların hangi kodlar ile çözüleceğini verdim. Sistemi öğrenmek istiyorsanızda bu iplerinde elinizde olduğu bir OS her şeye hazır konmak yok araştırmanız gerek.

Linux bir dernek Pazar payini dusunecek bir firma değil. Kar amacı gütmüyorlar.

Linux adına bir tartışmaya katıldığımda mesajlarımın çoğu ignorelanıyor. Cımbızla içerisinden birkaç kelime seçilip cevap veriliyor. Ya tartıştığım kişiler Linux hakkında bilgiye sahip değil ya da Linux ümitsiz vaka.

İfadeler: nih
Siz görmezden geliyor olmayasınız. CS:GO'da daha fazla FPS alacağınızı ve Steam'in Windows oyunlarını GNU/Linux'ta başarıyla çalıştırdığı bir projesi olduğunu söyledim ve cevap vermediniz.

Ekstra bir sorunuz varsa alabiliriz.

Hocam ancak söyleminiz yanlış; oyun için windows mantikli diyorum zaten. Linux calisma yapamazmi diyorsunuz kendi pazar payı icin bende cevap veriyorum. Cimbizla degil gayet bir paragrafta yanlis bir bilgi bulunuyor bende düzeltiyorum. Burada kızacak ne var. Herkes linux kullanmak zorunda degil. Windows is gören bir isletim sistemi bunu kabul ediyorum.

Fanboy değilim ama bence kullanışlık olarak Windows daha iyi.

Benim anlamadığım şu burada herhangi bir bilgiyi paylaşma amacı yok sadece bir gruba karşı bir şeyi kötülüyorsunuz sonra da Windows'u savunan biri çıkınca fanboylar yazmasın diyorsunuz.

Benim anlamadığım şu burada herhangi bir bilgiyi paylaşma amacı yok sadece bir gruba karşı bir şeyi kötülüyorsunuz sonra da Windows'u savunan biri çıkınca fanboylar yazmasın diyorsunuz.
GNU/Linux hakkında asılsız iddialar var. Biz bunları düzeltiyoruz. Windows'a kötü diyen yok.

Mesajın bir arka sayfada kaldığı için görmemişim, benim hatam.

Buradan "Riot, sırf Linux'ta kullanılamasın diye AC sistemi getirdi." söylemini mi çıkarmam gerekiyor? Ayrıca oyun dünyası gelişmeye devam etmekte olduğu için her yeni çıkan oyun için "Linux'ta çalıştırabilir miyim?" diye düşünmeye devam etmem gerekecek mi?

@tolgahanuzun O halde eğer isterlerse bu çalışmayı kendi pazar payı için değil de kullanıcılarının memnuniyeti açısından yapabilirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…