Varsayılan 4 tema dışında yapılmış eklenti temalar var mı? @Stereo.Luigi99 Hocam belki siz biliyorsunuzdur. Yaptığınız işletim sistemi ikon paketini kullanıyorum.
Şu ana kadar sadece 3 tane TS eklentisi gördüm: The Blocker, GIF profil fotoğrafı ve Project TechnOSpat.Varsayılan 4 tema dışında yapılmış eklenti temalar var mı? @Stereo.Luigi99 Hocam belki siz biliyorsunuzdur. Yaptığınız işletim sistemi ikon paketini kullanıyorum.
GIF profil fotoğrafının konusunu atabilir misiniz hocam?Şu ana kadar sadece 3 tane TS eklentisi gördüm: The Blocker, GIF profil fotoğrafı ve Project TechnOSpat.
Üçü de temalar ile alakasız. Yeni bir tema ekleyebileceğimi sanmıyorum fakat Dimension arka planlarını artırdım. 17 tane falan var ve hepsi birbirinden iyi bence. Eklenti çıktığında etiketlerim. Bazı küçük iyileştirmeler de var fakat öne çıkan özellik bu.
Eki Görüntüle 2023864
Hocam sizin ikon eklentisi mobilde çalışıyor mu?Şu ana kadar sadece 3 tane TS eklentisi gördüm: The Blocker, GIF profil fotoğrafı ve Project TechnOSpat.
Üçü de temalar ile alakasız. Yeni bir tema ekleyebileceğimi sanmıyorum fakat Dimension arka planlarını artırdım.
17 tane falan var ve hepsi birbirinden iyi bence. Eklenti çıktığında etiketlerim. Bazı küçük iyileştirmeler de var fakat öne çıkan özellik bu.
Eki Görüntüle 2023864
GIF profil fotoğrafının konusunu atabilir misiniz hocam?
Android'te Kiwi Browser ile çalıştırılabildiğini duydum, iOS için şu anlık bir port yok.Hocam sizin ikon eklentisi mobilde çalışıyor mu?
Şu ana kadar sadece 3 tane TS eklentisi gördüm: The Blocker, GIF profil fotoğrafı ve Project TechnOSpat.
Üçü de temalar ile alakasız. Yeni bir tema ekleyebileceğimi sanmıyorum fakat Dimension arka planlarını artırdım.
17 tane falan var ve hepsi birbirinden iyi bence. Eklenti çıktığında etiketlerim. Bazı küçük iyileştirmeler de var fakat öne çıkan özellik bu.
Eki Görüntüle 2023864
Artık bende havalıyım.Rehber: Technopat'ta GIF profil fotoğrafı özelliğini aktif etmek
Eklenti nasıl kurulur? Chrome Technopat GIF Avatar Chrome Kurmak için ekrandaki adımları izlemeniz yeterli. Firefox Technopat GIF Avatar Firefox Kurmak için güncel sürüme tıklayın ve kurulumu onaylayın. Safari Technopat GIF Avatar Safari Safari desteği @Stereo.Luigi99 tarafından sağlandı...www.technopat.net
Çalışıyor hocam. İkonların hepsini görmem için masaüstü sitesi'ni işaretlemem gerekiyor sadece.Android'te Kiwi Browser ile çalıştırılabildiğini duydum, iOS için şu anlık bir port yok.
Bende eklenti yok, o yüzden GIF kullanılamıyor. Havli değilsin üzgünüm.Artık bende havalıyım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.