Technopat'ın Ubuntu Kurulum Videosu Kötü

Makaleler
7
Daha fazla  
Öncelikle yazacaklarıma Recep Baltaş'ın eski hastalığından dolayı geçmiş olsun diyerek başlayacağım fakat bu video hiç iyi değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Allah aşkına kaldırın. Size yakışmıyor. Linux'u kötülemeniz anlamsız. Ubuntu bile olsa Linux'un yanındayım.

Video da söylediği gibi hatalar yaşamadım ve yeni cihazıma göre her şey çok güzel çalışmıştı. Windows 10'da hata var desek sende sorun var deyip sosyal'de kovalar bizi:) Her sistemde olduğu gibi diğer işletim sistemlerinde de hatalar olabilir ve belirli zorluklar da olabilir.

Keşke Ubuntu ile beraber kernel güncellemesi de yapsalarmış, belki bir çözüm olabilirdi.

Veya Ubuntu yerine daha stabil dağıtımları kurabilirlerdi. :(

Sürücülerde sıkıntı olabiliyor. Videoyu tam izlemedim ama kendi deneyimimi paylaşayım. Özellikle laptop için en iyi işletim sistemi Windows oluyor, cidden. Eğer günlük kullanıcıysan.

Çünkü donanım uyumluluğu çok sorun çıkartıyor.

Videosu da beni korkuttu vallahi ama kurunca her şey mükemmeldi benim için:)

Ben de bir rehber yazıyorum anasayfa için, kendi isteğimle. Bakalım, beğenirler mi, taşa mı tutarlar...

Ben de bir rehber yazıyorum anasayfa için, kendi isteğimle. Bakalım, beğenirler mi, taşa mı tutarlar...
Hocam ne biliyim, touchpad çalışmadı, bazı FN kısayol tuşları çalışmadı falan diyor, ama ben kurdum Windows 10'da nasıl kullanıyorsam bilgisayarın her şeyini o şekil kısayol tuşuna kadar her şey başarılıydı. Ben Ubuntu'da klavye ve isim girene kadar her şeyi kurmuştu internete bağlı şekilde. Yeniden başlatma da duymadım o derece iyi idi. Arkadaşla Custom_ROM hazırlamak için kurmuştuk ve kendisi de çok hızlı çalıştığını söylemişti bilgisayarıma. İşim bitince Linux tabanlı sistemi silmek için canım çıktı Windows 10'da önyüklemesini temizlemek. Çoğu videolar da işe yaramamıştı, çift işletim sistemi kurunca Linux OS'ları nasıl tamamen temizlenir şeklinde rehber sunulabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı