BİGB@NG
Kilopat
Arada geçen sürede ben de biraz yükselttim bisikleti biraz olsun, üst seviye komponentlerle tanışmaya başlayınca dahada bir eğlenceli oldu zaten bisiklet serüveni.
Artık hakkını vererek sürmek istiyorum, ruhuna aykırı kullanmaya itiyor şehir yaşantısı biraz da
Eki Görüntüle 199254
Fox maşa sıfır yurt dışından, karbon kadro sıfır yurt içinden. Jantlar - ayna kol - orta aktarıcı, gidon-boğaz ve pedallar hariç geri kalanı zaten sıfır ve faturalı.Bir şey sormak istiyorum. Siz aldığınız parçaları nerden aldınız? Yurt dışından mı? İkinci el çıkma olarak mı?
Uygun fiyatlı hidrolik kitlemeli maşanın maaliyeti ne kadar olur?Fox maşa sıfır yurt dışından, karbon kadro sıfır yurt içinden. Jantlar - ayna kol - orta aktarıcı, gidon-boğaz ve pedallar hariç geri kalanı zaten sıfır ve faturalı.
Jantları da yeniden değiştiriyorum, EASTON XC AE90 jantlar ve Maxxiss CrossMark kargoda şuan
Vites çekiş sistemini de 2X11 XT olarak yurt dışından alacağım tahminen.
Uygun fiyatlı hidrolik kitlemeli maşanın maaliyeti ne kadar olur?
İyi kötü bir bisiklet parası nerdeyse. Neyse ben zoom maşam ile idare ederim. Tekerlekleri değiştirsem yeter.Şu sıralar uygun bir şey bulmak zor. Döviz kurlarının artması ve sitelerdeki stokların güncellenicek olmasından dolayı çoğu ana parçayı gümrüksüz ve uyguna almak zor. Maşalarda bu zaten daha da zor. Şuan hızlıca bakayım dedim, coil ve gidondan kitlemeli en uygun fiyatlı ön maşa 119€'dan başlıyor.
Bu bisiklette Xc 150ye dair bir şey kalmamış. Yeni bisiklet çıkmış. Önceki parçaları saklıyor musun satıyor musun?Tekerlek demişken bugün tüm günümü onlara ayırıp montajını yaptım sorunsuzcaFena da olmadı sanki görüntü açısından.
Eki Görüntüle 199925
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.