Technopat'ta 4. senem

Makaleler
10
Yer
Adana
Daha fazla  
İlk 2 senesi neredeyse heba olmuş durumda bu forumun bu kadar saracağını aklımın ucundan bile geçiremezdim. Bu forumda eğlenip diğer forumlara da katılmak istedim ama Technopat kadar hiçbiri sarmadı. Gayet öğretici bir forum insanların sorunlarına verilen yanıtları, toplama PC'deki dikkat edilmesi gereken şeyler vb. Keşke bilgisayar almadan önce daha da ilgili olsaymışım buraya, Rampage kasa almazdım :D patlarsak hakkınızı helal edin sizlerle de paylaşmak istedim. Herkese iyi Sosyaller :) <3

İlk 2 senesi neredeyse heba olmuş durumda bu forumun bu kadar saracağını aklımın ucundan bile geçiremezdim. Bu forumda eğlenip diğer forumlara da katılmak istedim ama Technopat kadar hiçbiri sarmadı. Gayet öğretici bir forum insanların sorunlarına verilen yanıtları, toplama PC'deki dikkat edilmesi gereken şeyler vb. keşke bilgisayar almadan önce daha da ilgili olsaymışım buraya, Rampage kasa almazdım :D patlarsak hakkınızı helal edin sizlerle de paylaşmak istedim. Herkese iyi sosyaller :) <3

Her forumun negatif bir yönü var ama sarıp sarmayacağı kişiye bağlı beni mesela başka forumlarda sarıyor. Tekilliği hiçbir zaman sevemedim sevmemde. Ne olursa olsun bir ürün alınacaksa sadece 1 kaynakla kalmayın.

Nice senelere. 4. yılınızı kutlarız. 👋👋

Technopat Haberler

Geri
Yukarı