3. yıl oldu benim de. Hatta üstteki arkadaşla aynı gün kayıt olmuşuz. Bir foruma ilk defa bu kadar vakit ayırıyorum.
Doğrudur hocam. İlk katıldığım zamanlar neredeyse hiç yazmamıştım. Sırf dolaşmışım.Hocam aramızdaki mesaj farkına bakın yahu.![]()
EvetAynı evlilik yıl dönümü gibi belirli bir zamandan sonra saymayı bırakıyorsun![]()
Haklısınız 4 yıl için az mesaj sayım var. Ama foruma uğramaz olur muyum hiç.
Hayırlı olsun.![]()
4 Yıllık bir üye için o mesaj sayısı çok az ama. Buraya pek de uğramıyorsunuz galiba.![]()
Ben, üye olmadan önce göz atıyordum konulara. O yüzden üyelik tarihim bu kadar geç. 1.5 Yıldır rahat, buradayım.Haklısınız 4 yıl için az mesaj sayım var. Ama foruma uğramaz olur muyum hiç.Her gün mutlaka foruma uğruyorum, konulara göz atıyorum. Mesaj atmak yerine, konuları okuyorum. Bu yüzden mesaj sayım çok değil.
Sizi biliyorum hocam. Çoğu konuda görüyorum. Bundan önce farklı bi' hesabınız var mıydı?Ben, üye olmadan önce göz atıyordum konulara. O yüzden üyelik tarihim bu kadar geç. 1.5 Yıldır rahat, buradayım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.