Technopat'ta açılan konulara cevap gelmiyor

RG Berat

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden yazdığım gibi 4-5 kişi yazar yardımcı olmaya çalışırdı. 3-4 seferdir laptop için konu açıyorum şu laptop nasıl alınır mı? Diyorum kimse cevaplamıyor. Hadi o laptop hakkında bilgisi olmayabilir insanların ama 37k'ya laptop önerin diyoruz ona da cevap yok. Üstelik bu sadece benim açtığım konuda geçerli değil diğer arkadaşların konularında da öyle. Technopat'ı çok severim ama son zamanlarda bu gibi sebeplerden dolayı üzgünlüğümü belirtmek istedim, iyi günler.

Okullar açık artık. Okul saati açma, akşam 21 gibi en aktif zamanlar oluyor, o saatlerde konu aç.
Emin ol bu saatlerde diğer forumlarda durum daha kötü.

Açtığınız konulara baktım çoğuna cevap verilmiş. Cevap verilmeyen konular hangisi yakın zamanda açtığınız konulardan bir örnek verebilir misiniz? Belki konu tam anlaşılmamıştır.

Okulların açılması bir yana bir de yapay zeka sayesinde artık insanlar forumlara bakma zahmetine girmiyor. Saniyeler içinde cevabını alabiliyor. Üstüne bazı modların kafasına göre ceza vermesi de soğutuyor insanları. Nokta koymayı unuttun diye ceza verilirse zamanla yazmayı bırakır insanlar.

Açtığınız konulara baktım çoğuna cevap verilmiş. Cevap verilmeyen konular hangisi yakın zamanda açtığınız konulardan bir örnek verebilir misiniz? Belki konu tam anlaşılmamıştır.

Mesela son açtığım konuya bakabilirsiniz. Ben attığım laptopu soruyorum biri başka bir tane önermiş benim attığım nasıl dediğimde cevap yok. Ondan önceki 35k ya laptop demişim laptop alma masaüstü al denmiş bunun benim konumla alakası yok ben laptop önerisi istemişim. Evet cevap veriliyor ama konuyla alakasız cevaplar bunlar.

Mesela son açtığım konuya bakabilirsiniz. Ben attığım laptopu soruyorum biri başka bir tane önermiş benim attığım nasıl dediğimde cevap yok. Ondan önceki 35k ya laptop demişim laptop alma masaüstü al denmiş bunun benim konumla alakası yok ben laptop önerisi istemişim. Evet cevap veriliyor ama konuyla alakasız cevaplar bunlar.

Anladım. Muhtemelen konu hakkında bilgisi olan biri yoktur, eminim ki bilgisi olan biri konuyu görse mutlaka cevap vermekten kaçınmaz. Bu duruma yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

Konuların üst kısmında görüntülenme sayısı gözüküyor. Konularınızı bayağı bir insan inceliyor ama cevap sayısı az. Dediğim gibi muhtemelen o cihaz hakkında bilgisi olan yoktur. Laptoplarda çok fazla seçenek ve çok fazla detay olduğu için hangi marka model laptopun nasıl bir eksiği var nasıl bir artısı var herkes ezbere bilmesi mümkün değil.

Piyasa çok hareketli olduğu için ve çok değişken ürünler indirime giriyor, kimse size pahalı veya kroniği olan bir ürünü önermek istemez, bu sebepten dolayı aktif olarak piyasayı takip etmiyorsa görüp geçmesi gayet normaldir. Ayrıca kimsede sizin konunuza cevap vermek zorunda da değil.

Forum aktifliği değişiyor. Çok aktif zamanlarda gözden kaçıyor, az aktif zamanlarda zaten mesaj yazabilecek bilgili kişi çok olmuyor.

Eskiden yazdığım gibi 4-5 kişi yazar yardımcı olmaya çalışırdı. 3-4 seferdir laptop için konu açıyorum şu laptop nasıl alınır mı? Diyorum kimse cevaplamıyor. Hadi o laptop hakkında bilgisi olmayabilir insanların ama 37k'ya laptop önerin diyoruz ona da cevap yok. Üstelik bu sadece benim açtığım konuda geçerli değil diğer arkadaşların konularında da öyle. Technopat'ı çok severim ama son zamanlarda bu gibi sebeplerden dolayı üzgünlüğümü belirtmek istedim, iyi günler.
Böyle durumlarda gözünüze kestirdiğiniz insanları etiketleyin. Genede müsaitlik durumu, hatta canı istemediği için yazmayadabilir. Sonuçta yorucu bir meslek bu da ve getirisi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı