İnternette aratanların karşısına ilk bu konu çıkacak. Bilmeyenler vardır illa ki.
İnternette aratanların karşısına ilk bu konu çıkacak. Bilmeyenler vardır illa ki.
Aynen ben de denedim ve başka bir forum sitesi açıldı. Bu konunun direkt kopyası. Belki de o site burdan çalmıyordur.@Recep Baltaş Bir anormallik var sanırım, "Görev Yöneticisi Bellek Kısmı Nerede" Google'da tırnaklar ile birlikte arama yapar mısınız? Farklı bir sitede bu içerik görünüyor.
Yani, 1 dakikada adamın hem konuyu bulup hem de kopyalayacağını sanmıyorum.
Şimdi siteye baktım. Bütün konuları teker teker kopyalamışlar.
Adam yapmıyordur zaten. Bot yapmıştır adam, bot yapıyordur.Yani, 1 dakikada adamın hem konuyu bulup hem de kopyalayacağını sanmıyorum.
Şimdi siteye baktım. Bütün konuları teker teker kopyalamışlar.
Şu siteye girip de onlara tık kazandırmayın bu arada. Merak edip bakanlar olabiliyor ondan söylemek istedim. Hak etmedikleri tıkları kazanmasınlar.Görev Yöneticisi Bellek Kısmı Nerede?
Görev Yöneticisi'nde bellek kısmı Performans sekmesi altında bulunur. Burada sisteminizde kaç GB bellek olduğunu, bunun ne kadarının kullanılabilir durumda olduğunu ve hangi frekansta çalıştığını görebilirsiniz.www.forumgrand.com
Adamlar bi' sistem kurmuş, Technopat'ta açılan konuları anında kopyalıyor galiba![]()
Tık kazansalar bile benden kuruş kazanmadıkları kesinŞu siteye girip de onlara tık kazandırmayın bu arada. Merak edip bakanlar olabiliyor ondan söylemek istedim. Hak etmedikleri tıkları kazanmasınlar.![]()
Ben çoktan merak edip tıkladım.Şu siteye girip de onlara tık kazandırmayın bu arada. Merak edip bakanlar olabiliyor ondan söylemek istedim. Hak etmedikleri tıkları kazanmasınlar.
Emeğine sağlık Recep abi.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.