Technopat'ta açtığınız konulara istemediğiniz cevaplar alıyor musunuz?

Açtığınız konulara istemediğiniz yanıtlar alıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Meslek
Belki Yazılımcı
Genel kitlenin bildiği şeylerden ne kadar uzak olursa o kadar saçma, gereksiz mesajlar alıyorum.
Mesela herkes donanımlar hakkında bir şeyler öğreniyor buralarda ama program, uygulama gibi şeyler olunca mesaj yazan kimse yok.

Direkt çözüme götürecek cevaplar haricinde şeyler yazılması da sinir bozucu. Konuyu bilmediği halde rastgele bir şeyler diyorlar.

Technopat'ta gördüğüm sorunlar kısaca:
  1. Bazı alanlarda uzman kişiler yok.
  2. Her önüne gelen mesaj yazabiliyor. Bunun sonucunda gereksiz mesajlar oluyor.
  3. Bazı kurallar çok detaylı veya hassas. Moderatörler ceza verdikçe para kazanıyor gibi.

Kendi hatalarımı da yazayım.
  1. Yeterince detaylı yazmadığım için tahmin ettiğim cevaplar geliyor. (Ama teknik bilgi veriyorum)
  2. Burada her konuda uzman kişi olmadığını unutmak.
  3. İstediğimi anlayacak ve tam buna uygun yanıt verecek kişilerin olmadığını unutmak.

Donanım ve teknik destek konusunda pek sorun yok. Bir de genel konularda bilgi alınabiliyor.
Ama belli bir uzmanlık, deneyim isteyen konularda istenilen sonuç alınamıyor.

Bence siz burayı bir forumdan fazlası olarak görmüşsünüz. Dünyada her şeyin uzmanları burada değil. Boş yorumlar elbette var oraya katılıyorum. Ben şahsen bilmiyorsam yorum yapmam. En fazla fikir verebilirim. Buranın en büyük sorunlarından biri bir konuda bir karalama olunca tüm forum ona gerçek gibi inanıyor. Bir hata olunca o şeyin bağlı olduğu her şey öyle olmuyor. Marketten aldığınız peynir bile partisinden kaynaklı normalinden kötü çıkabiliyor. Yabancı forumlarda takılmanızı öneririm.

Niye çoklu üyelik açıp eleştiriyorsunuz hocam? Ana hesabınızdan eleştirmek varken?

Tüm üyeliklerinizdeki konulara bakılırsa büyük çoğunluğu mesaj almış konular.

İstediğimi anlayacak ve tam buna uygun yanıt verecek kişilerin olmadığını unutmak.
Madem memnun değilsin niye birden fazla üyeliğin var? Bazı açtığın konularla daha sonra hiç ilgilenmemişsin bile. Çıkış kapısının da sağ üstte olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı