Steam gibi sitelerin ismini veriyorsak bu da yasak değildir.Site ismi vermek yasak mı peki? Atıyorum şu oyunu şu siteden indirdim demek.
Bağlantı değil, isim.
İndirme yeri tavsiyesi olarak vermemek uygun olacaktır, ancak "X sitesinden indirilen öğeden virüs bulaşması" gibi bir durumda söylenebilir.Site ismi vermek yasak mı peki? Atıyorum şu oyunu şu siteden indirdim demek.
Bağlantı değil, isim.
O zaman oyun içi sorunlara destek var? Bu cümleden bunu çıkarım yapabiliyorum sadece.Sadece destek verilebilir.
İndirme yeri tavsiyesi olarak vermemek uygun olacaktır, ancak "X sitesinden indirilen öğeden virüs bulaşması" gibi bir durumda söylenebilir.
Hayır sanırım ben crack kullanıyorum çok memnunum gibi.O zaman oyun içi sorunlara destek var? Bu cümleden bunu çıkarım yapabiliyorum sadece.
Kurallar listesindeki istisnalara göre var sadece.O zaman oyun içi sorunlara destek var? Bu cümleden bunu çıkarım yapabiliyorum sadece.
Korsana teşvik veyahut Yasa dışı paylaşım. Süresi değişebilir.Korsan link paylaşımının cezası nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.