Technopat'ta destek kesilen Windows sürümlerini kullananlar nasıl mesaj yazabiliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
İstanbul,Üsküdar,Acıbadem
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 1903 ve altı sürümlerin teknik desteğinin kesilmesine rağmen Windows 2000 ile mesaj yazan gördüm, Windows XP ile yazan gördüm ve Windows 7 ile yazanlar gördüm. Windows 7 ve üstü sürümlerin kernel sürümleri yeni nesil tarayıcıları çalıştırabilmesine anlam verip Windows 7 ve üstü sürümlerin mesaj yazabilmesine şaşırmadım ancak, Windows 2000 ile Firefox 13'ü kullanan bir kişi (isim vermeyim) Technopat Sosyal sitesine nasıl mesaj yazabiliyor? Soru sebebim: Eski tarayıcıların Technopat Sosyal sitesini nasıl çalıştırabiliyor olması.

Merhaba,

Technopat Sosyal'de ifade edilen teknik desteğin kesilmesi, yetkili üyelerin bu sürümlerin altındaki Windows sürümlerini kullananlara destek vermek zorunda olmadığı, güncel sürümlere geçilmesini önerebileceği anlamına gelir. Yine de yetkililer ve üyelerin destek vermesi zorunlu olmamakla birlikte serbesttir.

Technopat olarak üyelerimizin kullandığı işletim sistemi ve tarayıcılara müdahale etmiyoruz. Halihazırda kullandıkları tarayıcı web sitesinin çalışabilmesi için gerekli olanları karşılayabiliyorsa Technopat Sosyal'de gezinilebilir, mesaj yazılabilir.

Sevgilerle.
-Technopat Sosyal Moderasyon Ekibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı