Penisim tahriş oldu Ben de vardım bu konuda, bayağı goygoy dönmüştü. Mesajlarımı silmişler, saçma sapan ergence mesajlar atmıştım ondandır herhalde.
Gülmekten kumanda geliyo aşamaPenisim tahriş oldu Ben de vardım bu konuda, bayağı goygoy dönmüştü. Mesajlarımı silmişler, saçma sapan ergence mesajlar atmıştım ondandır herhalde.
Aklıma bu geldi nedense.Ekranı Isırdım
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?www.technopat.net
Here we GO again...
uPlay crash sorunu
uPlay şu sorunu veriyor: Windows: Process Monitor raporu: http://www.mediafire.com/file/g3s67x3bvp50ffy/Logfile.rar/file Olay Görüntüleyicisi'nde gözükmedi.www.technopat.net
Abi sste sanki arkadaş megalodona dönüşüp parçalamış gibi geldi bana.Ekranı Isırdım
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?www.technopat.net
Hocam sakin olun, farklı konulara gidin gelin.Hocam dikkat edin ölcem gülmekten.
Abi sste sanki arkadaş megalodona dönüşüp parçalamış gibi geldi bana.
Hocam sakin olun, farklı konulara gidin gelin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.