Technopat'ta hakarete herhangi bir ceza verilmemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
12
Daha fazla  
Bugün techopatta yaşadığım can sıkıcı olayı anlatmak istiyorum. Hani o tek bir yazım yanlışıyla yediğimiz cezalar direkt şahısa hakaret edince etkili olmuyormuş bunu öğrendim. Bugün bir konuda bir arkadaş onun düşündüğünün aksi bir fikirde konuştuğum için bana köylü yallah köyüne gibi cümleler sarf etti. Ve bu durum herkeste olacağı gibi ağırıma gitti. Herhangi bir yazım yanlışında anında tespit eden Technopat moderasyon ekibi bu hakarete bir ceza vermedi. Olabilir gözlerinden kaçmıştır diyelim. Neredeyse birçok moderatörü etiketledim aynı konuya. Adam bana hakaret etmesine rağmen ve bunu moderatörleri etiketleyip belirtmeme rağmen adama herhangi bir ceza uygulamayıp bana aynı konuda da-de ekinin yanlış yazılımından 1 puanlık uyarı verdi. Ve bunu veren herkesinde tahmin edeceği gibi moderasyon ekibi. Ne tesadüf ki aynı konuda o kadar moderatörü etiketlememe rağmen bana terbiyesizce cümleler sarf eden aşağılayan kişiye ceza verilmeyip aynı konuda yazım yanlışından bana ceza verildi. Hala o kullanıcı aktif ve mesaj yazıyor. Herhangi bir ceza almamış. Ben bu hakaretleri kabul etmiyorum. Her konuda katı kurallar var yazım yanlışında moderatörler görüp anında ceza veriyor ama ben neredeyse 7 8 moderatör etiketlememe rağmen kimse bakmıyor ve arkadaşa ceza uygulanmıyor. Adam bildiğiniz bana hakaret etti onun alması gereken cezayı yazım yanlışından ben alıyorum. Tamam yazım yanlışından ceza verilir. Buna hiçbir zaman bir şey demedim. Kurallar böyleydi çünkü ama konuda o kadar etiketlememe rağmen adama ceza vermeyen moderatörlerin aynı konuda benim yazım yanlışıma ceza verip etiketlememi görmeme olasılığı kaç merak ediyorum? Evet güzel forum eğlenceli vakit geçiriyorum ama kimse kendine hakaret edilmesi için girmedi bu foruma. Ben yine üslubumu bozmayıp birşey demedim. Sadece moderatörleri etiketleyip ceza verilmesini bekledim. Ama arkadaş yerine bana ceza verildi. Hem hakaret yiyip hemde ceza aldım. Ama hakaret eden arkadaş hala forumda geziyor. Bu herkeste olacağı gibi ağırıma gitti.

Evet ilk defa bir moderatörü etiketledim zaten. Muhtemelen odur.

Anladım. Lütfen konuda uygunsuz bir durum olduğunda rapor sistemini kullan. Moderatörleri etiketlediğin zaman maalesef olayı anlayamayabiliyoruz. Ben de tartışma çok uzadı zannedip konuyu kilitledim. Rapor olmayınca diğer arkadaşlar da bakamamışlar.

Konuya şimdi tekrar baktım ve gerekli cezaları verdim. Ancak ricam, lütfen benzer durumlarda rapor sistemini kullan. :)

Anladım. Lütfen konuda uygunsuz bir durum olduğunda rapor sistemini kullan. Moderatörleri etiketlediğin zaman maalesef olayı anlayamayabiliyoruz. Ben de tartışma çok uzadı zannedip konuyu kilitledim. Rapor olmayınca diğer arkadaşlar da bakamamışlar.

Konuya şimdi tekrar baktım ve gerekli cezaları verdim. Ancak ricam, lütfen benzer durumlarda rapor sistemini kullan. :)

Rapor sistemini kullanacaktım aslında ama arkadaş cidden sinirlerimi bozunca belki raporu görmezsiniz diye etiketleme yaptım. Bir dahakine dediğiniz gibi yaparım. Ayrıca teşekkür ederim gerekli cezayı verdiğiniz için.

Rapor sistemini kullanacaktım aslında ama arkadaş cidden sinirlerimi bozunca belki raporu görmezsiniz diye etiketleme yaptım. Bundan sonra dediğiniz gibi yaparım.

Emin ol etiketleri göremeyebiliyoruz ancak raporları görmememiz mümkün değil. Gönderilen her rapora bakıyoruz, ki hakaret, uygunsuz üslup gibi açık bir durum olduğunda da rapor ile rahatça görebiliyoruz zaten. :)

Emin ol etiketleri göremeyebiliyoruz ancak raporları görmememiz mümkün değil. Gönderilen her rapora bakıyoruz, ki hakaret, uygunsuz üslup gibi açık bir durum olduğunda da rapor ile rahatça görebiliyoruz zaten. :)

Ben normalde kimseyi raporlamadığım için bilmiyordum. Tamam bundan sonra öyle yapacağım öğrenmiş oldum. Sağ olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı