Technopat'ta konular neden bu kadar kıt?

Kesinlikle, ama hiçbir adım atılmıyor bunun için.
Bu kesinlikle kullanıcılarla alakalıdır ve technopatın sorunu değildir. Ne gibi konular istiyorsunuz mesela? Eğri oturalım doğru konuşalım yeni çıkan anakart ekran kartı vs vs olduğunda bunlarla ilgili fazlaca konu açılıp konuşulmamasının sebebi çoğumuzun ekonomik olarak sıkıntıda olmasıdır. Zaten alamayıcağımız şeyler olduğu için pek konuşulmamaktadır.

Lütfen önceki mesajları okuyun, aynı cevabı vermekten usandım.

Arkadaşım, sözümü anlamıyorsun. Benim bir maruzatım, veya açmamı gerektirecek bir şey yok. Olması da gerekmiyor ama bugün bu konu açılmayan kategorilerde konu açılsa kaçı cevap alır?

İnsanlar bunlarla ilgileniyor Technopat ne yapabilir ki?
Hocam, doğrudur Türkiyede pek hobilere veya teknolojinin "diğer" alanlarına ayıracak imkan olmayabilir, ama yinede az bir kesim de olsa mevcut. Memurlar net, turk rock misal. TP sosyal medya'da da sürekli aynı tarz, yani popüler kategorilerde paylaşım yapıyor.

Hahaha, adama bak yahu. Kim sana gir benim konuma yaz dedi? "Zorla" mı yazdırıyoruz, kendinle çelişiyorsun. Ben insanlara zorla bir şeyler yapsın demiyorum, daha çeşitli bir kitle oluşturulmalı diyorum. Tabi kaç mesajdır anlayamıyorsun.

Doğrudur hocam, bazı kullanıcılar da PC konusunda bilgi kirliliğinden rahatsız. Farklı kitlelere hitap edemiyor TP.

Siz bir konu açın, o konuyla ilgili arkadaşlar konuya dahil olacaktır. Olmuyorsa, açılan konuyla ilgilenen yok demektir. E bu da technopat' ın sorunu değil tabii ki.
Oh, ne kadar relax. Eğer, bir teknoloji forumuysa ve Teknoloji forumu olmayı 4 kategori ile sağlıyorsa TP'nin sorunudur. Tabi TP dışında olan sorunlar var, onlar ayrı.

Arkadaşım, biz insanlara ilgilenmediği şeylerle alakalı konu açsın demiyoruz. İlgilenen kişi yok diyoruz.

Sizin teknolojiden beklentiniz nedir tam olarak? Bilgisayar ve çevresinde dönüyor ağırlıklı olarak. Başka hangi teknolojik ürünlerin sıkça konuşulmasını tercih ederdiniz?
Forumun kategorilerine bakmanız yeterli beklentimi görmek için.

İnsanlar bunlarla ilgileniyor Technopat ne yapabilir ki?
TR'de ki tüm insanlar bunlarla ilgileniyor olmamalı.

Bu arada, siz ve bazı arkadaşlar da aynısı belirtti konu içinde. Benim dediğime çözüm bulunabilir, ama bu dediğinize bulunamaz işte.

Ne yapalım? Gelip buraya konu açsınlar diye insanların bilgisayarını mı bozalım? Kimse seni burada zorla tutmuyor. İstersen gidip teknoloji ile ilgili konulara yazabilirsin.
Sizden bir şey yapmanızı isteyen yok, zaten şuan ki mevcut kullanıcılara işimiz yok. Ben TP'de konular kıt, buna nazaran üyeler de "kıt" (lafımı yine yanlış anlamayın), diyorum ve daha çeşitli bir kitle olmalı diyorum. İnsanları değiştirmemiz gerektiğimi söyleyen bir şey yazmadım. Bu zamana kadar, bana ters cevap yazanlar hep agresif davranırken ben hala normal bir şekilde yazıyorum.

Ülke ile alakalı, TP dışı sorular da var- orası ayrı mevzu. Ama, bir ülkenin "teknoloji" ile ilgilenen kısmı sadece bunlardan ibaret değil. Mesela burada niye 30-40 yaşlarında üyeler hiç yok? Oysa adamlar stereo mecmuasında yazılar paylaşıyor, zamanında.

Ben sizi çok iyi anlıyorum da madem bu konuda bir eleştiriniz var o zaman siz bir konu açın da cevap alır veya almaz o başka bir durum. İlgisi ve bilgisi olan cevap verir, olmayan vermez. Ne konu açacaksınız bir görelim önce.

Emin olun, olduğunda ki ilk saniyede açacağım. Veya, hemen az sonra açıp buraya atacağım, sonuçları göreceğiz. Aslında şu konudan da anlaşılabilir, sadece 1 kişi yazdı ve 1 kişi beğendi.

Maalesef, iş gördüğü kısımlar çok az ve iyiliği tartışılır. Şikayet eden üyeler var, konuyu okursanız görebilirsiniz. Bahsettiğiniz kişiler hep tek-tük maalesef. Bir elin parmağını geçmez.

Artık her konu cevap bulmuyor. Son günlerde cevapsız konular çok arttı. Bundan kaynaklı olduğunu da düşünüyorum.

Dediğim gibi benim forumdan bir şikayetim yok ve işimi gördüğünü de düşünüyorum. Tabii benim şikayetçi olmamam sizin memnun olacağınızın anlamına gelmiyor. Kurallar doğrultusunda şikayetinizi istediğiniz gibi dile getirebilirsiniz, buna karışamam.

Zengin çeşitlikte konu açacak adam artık bu forumda kalmadı. Her gün aynı konular aynı sorular her yerde Google'a yazsan 1 dakikada öğrenebileceğin sorular ya da millet sıkıldığı için saçma sapan konu dışı konular tonla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…