Technopat'ta konular neden bu kadar kıt?

Hocam genel forumun yapısını belirttikleri konu buydu. Sadece Techno-fi da yok bu arada Hi-Fi TR forumu da sese yoğunlaşmış bir forum.

Kendileri hemen hemen her konuda millete hiza vermeye kalktıkları için, herkesle ağız dalaşına girdikleri için, her şeyde forum yönetimine saldırmayı marifet sandıkları için siteden uzaklaştırılan kişilerin dedikoduları olduğunu düşündüğüm sözlerle üyesi olmadığınız bir forumu karalayamazsınız. Demeye çalıştığım şey gayet net, içinde miydiniz değil miydiniz?

Aşağıda sizin ilk mesajınızdan, sizin olmayan ama size birileri tarafından söylendiği anlaşılan sözleri tekrar kopyalıyorum:

"(Techno-fi'da) Genelde insanlar kendi şahsi fikirlerini birbirine empoze ediyor ve düzgün cihazın yoksa seni ötekileştiriyormuş."

Bu durumu bir kere bile yaşamadım ilk foruma üye olduğum günden son güne kadar (Tam 7 yıl) ve hiç kimseye de yaşatmadım.

Ama dediğim gibi tabi ki her forumda herşeyi biliyorum havasında tipler vardır ve olacaktır bunlar çoğunlukla forumdan uzaklaştırılıyordu bir süre sabredilip zaten.

Ayrıca bu dedikoduları yayanların yukarıda bahsettiğiniz şekilde davrandıkları için zaten forumdan uzaklaştırılanlar olduğunu düşünmeye başladım şimdi.

Ben Techno-fi kapandıktan sonra hobiyle ilgili olarak Head-fi'a ve ASR'ye takılıyorum sadece.

Son düzenleme:
Lütfen bir çözüm önerisi sununuz o zaman, nasıl bir adım atılabilir bu konu hakkında bay James Hetfield.
Sundum zaten konuyu okumaya zahmet etseydiniz görecektiniz.

Aynısı gözüme batıyor hocam. Mesela şu an aklımda yok ama daha kompleks bir şey sorduğumda mesela yanıt alamadığım tonla konu olmuştur. Bir tanesi sanal makinelerle alakalıydı tamamen mesela. Kimse de bunu cevaplamadı.

Kısaca özet geçersek insanların teknoloji anlayışı çok dar. Çeşitlilik yok ve hiçbir şekilde de zaman içinde farklı bir şey olmuyor. Aslında Technopat'ın sorunu değil çok. Sadece konular hakkında bilgisi olmayan tonla insan var. Yine yani komplike konu açarsın ve o sırada bilgisi olan adam gelir yanıtlayıp yardım eder. Forum görevini yapıyor. Sadece içindeki insanların teknolojiye olan bakış açıları fazlasıyla dar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…