Kanka yalnız adam sana yardımcı olmaya çalışıyor neden bu kadar sinirlisin ki?
Kendisini üstün zeki kişi olarak görüyor böyle yaparak kendini ön planda gösterme çabası içerisinde. Ama yaptığının yanlış olduğundan haberi yok.
Kanka yalnız adam sana yardımcı olmaya çalışıyor neden bu kadar sinirlisin ki?
Yok tanıdığımdır ama mağlum dediğiniz forumda millete çok çözüm olduk.Bu siz misiniz?
Windows 10 "Explorer.exe" sınıf kaydedilmemiş hatası
Windows10 kullanıyorum fakat başlatma tuşuna hiçbir zaman basamıyorum. İnternette önerdikleri şeyleri yaptım, birkaç özelliği açtım kapattım. SFC scannow ile tarattım .explorer.exe dosyasını tekrar başlatıyorum ama yine de tıklayamıyorum. Taskbar'a yerleştirdiğim uygulamalar açılmıyor. Format...www.technopat.net
Ya boş ver, troll işte. İlgi istiyor abisiKendisini üstün zeki kişi olarak görüyor böyle yaparak kendini ön planda gösterme çabası içerisinde. Ama yaptığının yanlış olduğundan haberi yok.
Ulan bildiğin tek şey sağ elinin kuvveti. Başka neyde yardım olacaksın, BS'ciye bak sen.Yok tanıdığımdır ama malum dediğiniz forumda millete çok çözüm olduk.
Daha malum yazmayı bilmiyorsunuz, bence forum kriterlerini karşılamayan kişi V2 ünvanını alabilirsinizYok tanıdığımdır ama mağlum dediğiniz forumda millete çok çözüm olduk.
Ben ruhumun fotosunu koydum.
Çoklu açmışsın da tespit edemeyecekmişiz de bari çoklu üyeliğine kendi fotoğrafını koysaydın, hani çok istiyorsun yaBen kendi fotosunu bile koyamayan birinin sorunumu çozeceğini sanmam.
O konuya ben yazmayınca istediğine ulaşamamış yine açmış anlaşılanAyrıca konu duplicate. Technopat makale yazamıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.