Technopat'ta muzdarip olduğum bazı olay ve davranışlar

-Technopat Sosyal'i çok seviyorum ve günümün büyük bir bölümünü burada geçiriyorum, yazım kurallarına uyulması, çoğu üyenin saygılı olması gibi onlarca konu var. Birkaç üye için ne kendimi yorarım, ne de üzerim artık. Rica ediyorum birbirimizi kötülemek, aşağılamak yerine hatalarımızı düzeltip, birlikte öğrenelim. İyi forumlar dilerim.
Amacı linç olanların sözünü takma. Gözardı butonu var işte, bas geç. Bunlara ancak o yakışır.
İsmini değiştirmiş olabilir, forumu bırakmış olabilir. Zaten neredeyse herkes tanıyordur. Malum biraz fazla kinlenilen birisi.
Ama çoğu zaman doğruyu söyler, bu da bazılarına ters düşer :)

Konuyu senden ne kadar az ne kadar fazla bilip bilmediğimi nasıl ölçtün biçtin bilmiyorum ama karşındakini bildiğin ile gömmeye çalışma dürtülerinden vazgeçersen daha mantıklı olur. Karşında 5 yaşında çocuk yok ki; acaba bir koltuk amortisörü ile mi yoksa tekerleği ile mi değerlendiriliyor diye düşünelim.
Velhasıl o koltukları değerlendirenler (prof'lar) tarafsız olamıyorlar maalesef...

Oturup test mi ediyorlar demenden anladım bilgini, mizah bazen gerçekleri yansıtabiliyor. 😉

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı