Technopat'ta nasıl rütbe atlanır?

The_TURK_TR

Hectopat
Ben bazılarını görüyorum; Technopat'ta Megapat, Kilopat, Decipat, Yoctapat olanlar filan var. Onlar nasıl bu konuma geldiler? Benim bu konumlara gelmek için ne yapmam lazım? Bir de Technopat olanlar moderatör mü demek, yoksa Technopat rütbesine gelenleri moderatör mü yapıyorlar?

Ben bazılarını görüyorum; Technopat'ta megapat, kilopat, decipat, yoctapat olanlar filan var. Onlar nasıl bu konuma geldiler? Benim bu konumlara gelmek için ne yapmam lazım? Bir de Technopat olanlar moderatör mü demek, yoksa Technopat rütbesine gelenleri moderatör mü yapıyorlar?

Yazdığın mesaj sayısına bağlı olarak rütbe atlıyorsun diye biliyorum.

Ben bazılarını görüyorum; Technopat'ta Megapat, Kilopat, Decipat, Yoctapat olanlar filan var. Onlar nasıl bu konuma geldiler? Benim bu konumlara gelmek için ne yapmam lazım? Bir de Technopat olanlar moderatör mü demek, yoksa Technopat rütbesine gelenleri moderatör mü yapıyorlar?
Technopat olanlar ofiste çalışıyorlar. Mesaj sayını artırman, çözüm üretmen ve hesabının kaç yıllık olduğu puanını en çok artıranlar olduğu için ana etkenler rütbe atlamada.

Yazılan mesaj sayısına göre artış olmakta.
Ya da belirli bir çözüm sayısına ulaşıldıysa bundan puan verilir.
Bu şekilde de artış sağlanır.

Siz de bir gün uslu çocuk olursanız Sosyal Tayfı ya da Gigapat rütbesine erişebilirsiniz. Bugün aldık daha Sosyal Tayfını.
Gerçi pek uslu değildim de neyse.

Son düzenleme:
Eskiden beğeni sayısı önemliydi ama kaldırılması ile yalnız mesaj sayısı, çözüm sayısı, üyelik yaşının önemi kaldı.
Eskiden beğeni sayısı önemliydi ama kaldırılması ile yalnız mesaj sayısı, çözüm sayısı, üyelik yaşının önemi kaldı.
Beğeni sayısını kaldırmaları aslında rütbe sistemini bozdu. Mesaj ödülleri arasında açıklık çok büyük, bu durumda rütbeleri üyelik yaşı tek başına belirler hale geliyor büyük ölçüde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı