Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 26 Aralık 2018 #41 Bir ara 3 saat yemiştim. [emoji3]
emperorpalpatine Hectopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 335 Makaleler 2 26 Aralık 2018 #42 Teşekkürler arkadaşlar. Gerçekten bir şey değişmemiş hala aynı uyarı muhabbeti.
OLİTA HAYDAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova 26 Aralık 2018 #43 ForAnAngeL dedi: Konuları düzenlerken hata yapmamam ve aynı zamanda hataları öğrenmek için TDK'nın internet sayfası sürekli diğer sekmede açıktır bende Genişletmek için tıkla... Yalnız moderatör bey TDK' nın değil TDK'nin TE DE KE!!!!!! )))
ForAnAngeL dedi: Konuları düzenlerken hata yapmamam ve aynı zamanda hataları öğrenmek için TDK'nın internet sayfası sürekli diğer sekmede açıktır bende Genişletmek için tıkla... Yalnız moderatör bey TDK' nın değil TDK'nin TE DE KE!!!!!! )))
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 26 Aralık 2018 #44 Harf hatasından uyarı alıyorsak bari raporladığımız mesajlardan da artı puan almalıyız bence haksızlık var .
Harf hatasından uyarı alıyorsak bari raporladığımız mesajlardan da artı puan almalıyız bence haksızlık var .
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.504 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 28 Aralık 2018 #45 Harf hatasından uyarı alınmıyor. Ayrıca Türkçe karakter kullanmak zorunlu değil. Herkes Türkçe klavye kullanmıyor sonuçta.
Harf hatasından uyarı alınmıyor. Ayrıca Türkçe karakter kullanmak zorunlu değil. Herkes Türkçe klavye kullanmıyor sonuçta.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2018 #46 ForAnAngeL dedi: Harf hatasından uyarı alınmıyor. Ayrıca Türkçe karakter kullanmak zorunlu değil. Herkes Türkçe klavye kullanmıyor sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bana neden Mod onayinda olan konumda bulunan bir harften 4 saat ceza verildi? Açıklaması mi bekliyorum o zaman. Bu Mod bulunup cezalandırilsin o zaman.
ForAnAngeL dedi: Harf hatasından uyarı alınmıyor. Ayrıca Türkçe karakter kullanmak zorunlu değil. Herkes Türkçe klavye kullanmıyor sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bana neden Mod onayinda olan konumda bulunan bir harften 4 saat ceza verildi? Açıklaması mi bekliyorum o zaman. Bu Mod bulunup cezalandırilsin o zaman.